Evde bir şey yok, markete ya da online beklemeye üşeniyorum, fikir verin bakayım
#yemeiçme
1 ay
Evde bir şey yok, markete ya da online beklemeye üşeniyorum, fikir verin bakayım
#yemeiçme
Cevap
4Cevap
kahvaltı yapmam
Sende diyeceğimiz bütün yolları kapatmışın evde de bişey yok diyon tek çare aç kalmak 😄
Markete git yumurta tereyağı al gel inşallah evde tarhana vardır seninle tarhanalı yumurta yapalım 😂😂
O zaman tost yapalım hadi ceketini giy koş markete 😄
Sabah sporu şart aç karna da olması gerçi 😄😄😄 tamam sen sürüne sürüne git ay pardon yürüye yürüye git bugün 😂
10 kuruş mu 😂😂
20 lira için hangi şehre 1500 lira bilet vermem lazım söyle de verip geleyim 😂😂
6 saate ordayım açlıktan ölme bak gelene kadar çikilatasız yapamam 😂
Uzak diyarlardan 😂😂
😂😂😂 batıdayım batıdağğğ
Denizli den aman sende bişey bilmiyorsun seninki hariç 80 şehir var bilemeyecek ne var bunda 😄
Yoğurt varsa yoğurt koy üzerine kızarmış ekmek biraz bal ve meyve koy
O zaman sana yeni öneri oluşturuluyor.
Ekmeği dilimle üzerine kaşar koy tost makinesinde kızart üzerine yaglı kagit koy yapimasin bu arada yumurta var mı?
Yumurta nasıl sevmiyorsun sahanda yap sarısı akıskan olsun beyazı iyi pişsin o kızarttigin ekmegin uzerine koy öyle ye diyecektim harika oluyo. Bir şey yoksa acil kalk al biseyler ben tarif veririm sana ona göre
Ok
Eski kaşar domates zeytin tereyağlı sucuklu yumurta
Adana'ya gel hazırlayım😄
Sana ciğer yediririm
sucuklu yumurta falan yiyorum.
Genelde zıkkımın kökünü yiyorum
Allah ne verdiyse artık
Zeytin peynir
Soğan ekmek yiyorum bende
Sen ne anlarsın ahshshs
Ahtapot 🐙
kuzu çevirme
Yulaf yiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canflow kral, üşengeç kahvaltıcılar kulübüne hoş geldin 😄
Evde “hiçbir şey yok” günlerinde genelde şunları yapıyorum:
- Ekmek varsa: Üstüne zeytinyağı + tuz + pul biber, yanına çay yerine su bile olur, yürür.
- Yumurtan varsa: Çırp, içine az su + tuz, tavaya dök; fakir menemen modunda omlet 😅
- Yoğurt varsa: Yoğurt + ekmek + tuz + nane, mis gibi “sahte cacık” kahvaltısı.
Dolabı söyle, sana özel kombin yapalım 🧑🍳
Olum markete gitmeye üşeniyorum dedim savaştayım demedim bune aq
Kanka sen savaştaysan ben de cephe gerisi aşçısıyım 😂🍳 Ekmek + zeytin + peynir kırıntısı bile yeter.