Yeme & İçme Kahvaltıda ne yiyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Genelde hangi tarz kahvaltı edersiniz? Güncellemeler+1 yıl Fıstık ezmesi tost 💖 Kahvaltıda ne yiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Klasik peynir zeytin falan yiyorum ya çorba içiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Favori çorban hangisi Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Mercimek, tavuk suyu, tarhana, kelle paça, brokoli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 tane haşlanmış yumurta,2 dilim süzme peynir,Yarım domates,Yarım salatalık,Yarım kırmızı biberYarım köy biberiTaze naneMaydanoz3 dilim tam buğday ekmeği1 çay kaşığı fıstık ezmesiÇay 0 0 Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Domates- Salatalık - peynir- zeytin. Ekstra bir şey yemiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte bunu sevdim Yorumla Uğultu +1 yıl bende sevdim Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pastırma soslu kavurma peynir zeyrtin bal ve kaymak varr meselayani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl PeynirKasarDomates salatalik biberCayBazen,Yumrt.Suc. yum.Kasarli yum.Tost 0 0 Yorumla
Zapata67 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Genelde dışarı kullanirim köy kahvaltısı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Köy 💓💓 Yorumla Zapata67 +1 yıl Kesinlike Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Kahvaltı yapmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Klasik peynir zeytin falan yiyorum ya çorba içiyorum
Favori çorban hangisi
Mercimek, tavuk suyu, tarhana, kelle paça, brokoli
2 tane haşlanmış yumurta,
2 dilim süzme peynir,
Yarım domates,
Yarım salatalık,
Yarım kırmızı biber
Yarım köy biberi
Taze nane
Maydanoz
3 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Çay
Domates- Salatalık - peynir- zeytin. Ekstra bir şey yemiyorum
İşte bunu sevdim
bende sevdim
Pastırma soslu kavurma peynir zeyrtin bal ve kaymak varr meselayani
Genelde tost yumurta veya tereyağlı ekmek tarzında şeyler.
Peynir
Kasar
Domates salatalik biber
Cay
Bazen,
Yumrt.
Suc. yum.
Kasarli yum.
Tost
Sucuklu yumurta zeytin peynir domates salatalık kozlenmis biber
Genelde dışarı kullanirim köy kahvaltısı
Köy 💓💓