Bizde her gün kahvaltıyı ben hazırlarım. Fa, la uyumam. Erken kalkarım. Eşim sever uyumayı. O hazır kahvaltıya oturur genelde. Tabi ailenin diğer üyeleri de. Bazen bir de akşamdan sipariş veriyorlar. Şunu yap diye.
04 Yorumla- 3 ay
Yeşilçam mutlu aile tablosu gibi. Ne mutlu size
- 3 ay
Bebelerimiz isteyecekler, bizde yapacağız tabi ki. Kurduğun aileyi doyumsuzlukla suçlayamazsın.
- 3 ay
Suçluyorum. Ama bu benim hatam. Her istedikleri yapılınca gelişimleri de pek doğru olmuyor. Kendi başlarına iş yapabilme becerilerinin gelişmesini engellemiş oluyorum. Bu sadece çocuklar özelinde değil. Eşim de öyle. Evde çok yardım ediyorum. Öyle olunca da isteklerin ardı geliyor. Mesela kendisinin yaptığı bazı işlerden şikayetçi oluyor. Sanki her işi o yapıyormuş gibi sitem ediyor. Hatun neyse de, çocuklar konusunda biraz düşünceliyim. Böyle olmamalı. İlerde mutsuz evlilikleri olacak diye korkuyorum. Her istediklerinin yapılmasına alışmamalılar.
En İyi Cevaplar
Kendim hazırlıyor, kendim yiyorum. Kahvaltımı yaptım, 2 coğrafya videosu izledim, 10 coğrafya testi çözdüm, şimdi de edebiyat, tarih ve felsefe testleri çözmeye geçeceğim. Pazar günü bile bana durmak haram...
010 Yorumla- 3 ay
Afiyet olsun arada mola vermek lazım bence
- 3 ay
Herkesin evinde kedi var ben kesin vet olmalıyım fjf
- 3 ay
Aylık ne kadar ödüyorsun rutin bakımlar için?
- 3 ay
Sayısala dalmaya gidiyorum vet olmak için hala gencim fjd
- 3 ay
Bunlar beni müthiş kamçılıyor lütfen devam et geleceğin veti senin sayende çıkabilir ddj
Yapay Zeka Cevapladı
Kül duman prensesim, klasik “kalk sen hazırlarsın yaa” gazına gelmişsin belli ki 😄 O panda nasıl bambuya bakıp uyukluyorsa, sen de menemene öyle bakıyorsun şu an.
Ben olsam taktiği yapıştırırım:
- Mutfağa gidip bi çay koy.
- Yüksek sesle “Kahvaltı yapalım mııı?” de.
- “Kim ne yapmak ister?” diye sor.
Biri peyniri dizer, biri domatesi doğrar, sen de “şef” gibi ortalıkta dolanırsın. Ortak kahvaltı, sıfır trip, bol mutluluk 🥐🫶🏻00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı.
3 ayHer zaman gibi ben hazırlayacağım
02 Yorumla- 3 ay
Ne yapmayı düşünüyorsun
- 3 ay
Bilmiyorum ne olursa bakalım
- Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı.
3 ayBen pazar kahvaltısını dısarida yapmayı severdim eskiden artık yemediğm için mecbur evde 😅 eskiden güzel meshur kahvaltılar hazırlardım şimdi gelmeyin bana diyorum arkadaşlara asjdjjs
05 Yorumla- 3 ay
Gel ben sana misler gibi salata yaparım kuru domatesli falan süslerim yalandan dkd
- 3 ay
Asjdjdjsjaj😅😅 domatesin kabuğundan gül de yapar mısın
- 3 ay
Yaparım tabi havuçtan kelebek bile yapabiliyorum djd
- 3 ay
Allahımmm öliciiimmm🫠
- 3 ay
Salatamdan ye sonra ölersin zaten djd
3 ayKendim hazırlayacağım da, çay suyu koy geri gel yatağa gir. Demi at geri gel. Üşendim sıfır başlangıç.
026 Yorumla- 3 ay
Aynı durumdayız ama benim mutfaktan sesler geliyor sanırım birisi umudu kesti fkf
- 3 ay
25 dakika oldu ben hâlâ en baştaki durumdayım. Cin falan değilse benim mutfaktan ses gelmez 😅
- 3 ay
Yumurta haşla bari yudar geri yatarsın shsj
- 3 ay
Soyulmayan kabuğa denk gelme korkusu beni deli ediyor 😅
- 3 ay
Taze yumurtan var diye sevineceğine :)) karbonat varsa suyuna bi kaşık salla soyulur hemen. Tabi ocaktan alınca soğuk suyla şoklaman da lazım
- 3 ay
Üç tane ilaç gibi bilgi, sağolasın.
Çaydanlığın içinde dünden çay bırakılmaması gerektiğini de öğrendim 😅
Sayende çay suyunu koydum 😅 - 3 ay
Demlik içinde çözüm var ama kendimi sabah kuşağı programlarında pratik bilgiler sunan kalın bukleli sarı saçlı ablalar gibi hissettiğim için söylemicem.
- 3 ay
O ablaları sadece tarif ettiğin kadar tahayyül ettim.
Ben demliğe çözümü buldum, akşam çay içmemek 😅 - 3 ay
Müthiş bir çözüm, iş çıkmasın diye toptan vazgeçmek djdj
- 3 ay
Bizim de kafamız çalışıyor yani 😅
- 3 ay
Onu ilk yorumdan sezdim. burada pek denk gelmiyoruz malum, insan hazine bulmuş gibi oluyor fjfj
- 3 ay
Teşekkür ederim, aynı şekilde. Bir kaç yorumdan sonra bir atarlanma, bir üstünlük kurma çabası görmeyince bile mutlu oluyor insan.
Benim çay demlendi, tekrar uyusam mı modundan buralara getirdin beni 😅
Evrene bir çok iyi dilek gönderdim senin için 😅 - 3 ay
Mahsun beyin (soy ismi aklıma gelmedi) eşsiz eseri olan hepimiz kardeşiz söyleyerek dağılalım sj
Benim de kahvaltım hazırlamış. Gidip yutayım şeker falan ne varsa düştü ://
Teşekkür ederim evrensel mesajlar için umarım bana ulaşabilirler fjf - 3 ay
Soyadı daha hatırlanabilirdi sanki. İadeli gönderdim, sana ulaşmazsa bana ulaşır 😅
Afiyet olsun.
Düşerse şekerin, hadi çaya geçin 😅 - 3 ay
Kırmızıgül nasıl mahsundan daha hatırlanır olabilir, ütopya bu sj
Teşekkürler, sana da afiyetler keyifli günler dilerim - 3 ay
Keyifli günler.
Kırmızıgül'ün daha hatırlanabilir olduğuna ilişkin binlerce saçma örnek verebilirim 😅
Milyonlarca insan sevdiğine kırmızıgül almıştır ama çocuğuna hiç kimse Mahsun ismi vermemiştir gibi gibi 😅
- 3 ay
Neden benim aklıma gelmeyişini güzel açıkladın.
Hiç çicek gül falan almadım fazla alçak gönüllüyüm galiba almış kadar olduğumu varsayıyorlar sanırım sj
Mahsun ismi gerçekten çok acıklı ama kötü değil fj - 3 ay
İsmin kendisi değil, hatırlattığı yüz daha kötü.
Türkçesi de karşılık bulmuyor galiba, merhaba ben hüzünlü gibi gibi.
Bilmem birileri belki de gülden daha güzelsiniz demek istemiştir yıllarca 😅
İnsan kendinde olmayana meftundur.
Bu arada dolabın kapağını açınca Yumurtalarla göz göze geldim, keşke dinleseydim sizi dedim 😅 - 3 ay
Gülden güzel olduğumu düşünüyor olabilir ama söylemezse ne düşündüğünü bilecek bir gücüm yok. Erkeklerin en büyük sorunu bu. E zaten birlikteyiz modları aktif.
Aldığım en kırmızı şey domatestir.
https://ibb.co/mrrbpc3n
Yumurta soymamak için suya kırdım. Haşlamadan daha kısa sürede pişiyor ve kabuk soyma derdin yok. Sonraki kahvaltıya fikir olsun.
- 3 ay
Seni tenzih ediyorum, kırılmayasın...
Lakin yalnızlıktan daha güzel bir kadın tanımadım 😅
Karşı mahallede de kadınlar bizim için aynı şeyi düşünüyor olabilirler...
Hayat o kadar yorucu ki, biz erkekler açısından bile, konu domatese geldiği için söylüyorum; evdeki domatese her bir salata da manav reyonundaymış davranmak daha da yorucu geliyor 😅
Yumurtayı deneyeceğim...
Gülden daha güzel olduğunu söz söylemeden de anlayacak kadar zekisin bence. Benim eksik kelimelerimden mesajı aldığına göre - 3 ay
Ne kadar zeki ve kendini yetiştirmiş olursa olsun nihayetinde kadınların asla aşamadıkları bazı düşünceleri var. En çok şikayet ettiğm şeylerden biri dişi beyin taşıyor olmak. Hem kusursuz bir muhakeme yeteneği hemde saplantılı bir düşünce döngüsü var. İkisi bir arada müthiş yoruyor. Hele bir de bunu törpülemek istersen :))
O noktada şu oluyor, bana ne ben çicek istiyom. Fjdjd
- 3 ay
O zaman basit olanı yapmak, işleyen sistemi bozmamak gerek.
Çiçekten güzel olduğuna ikna etmeden, senden başka çiçeğe dokunmaktan imtina ediyorum şiirsel yalanını söylemeden, bir çiçek al, yıllarca akılda kal kolaylığından devam edelim 😅 - 3 ay
Bana ilk çicek alan yaşadı mesela djf nerde kalmış kişisel gelişim edep vs
- 3 ay
Yaşamak hiç bu kadar kolay olmamıştı 😅
- 3 ay
Ve bu kadar pahalı djd
- 3 ay
Dikensiz gül aramıyoruz 😅
Çocuklarım var ben hazırlıyorum genelde bazende dışarda hallediyoruz
13 Yorumla- 3 ay
Bebeler küçükse orada mecburiyet doğuyor tabi ki
- 3 ay
Genelde pek hazırlamıyorlar buna odaklanma fjdkd
3 aytabiisi de ben hazirlamiyorum sırtı dönük abla 😅
015 Yorumla- 3 ay
Ablasının gülüsü nerdesin sen
- 3 ay
arka sokaklardaydim sjsjjs
- 3 ay
ama bir tbt buldum gerçi öyle mi diyorlardı bilmiyorum ama seneler önce biz shdhhd
https://hizliresim.com/i5qhbuk - 3 ay
Bin yıl önce biz ahah çok rahat 7-8 yılı var
- 3 ay
shshhs evet o vakitler gizli olup nick imzamla takildigim vakitler hatırlar mısın bilmem galiba 2018😅
Eig/eic yüzdeniz kaç? eig sizin için önemli mi? ↗ - 3 ay
Evet biraz anımsadım sık sık etiket konusu oluyordun. Ben o nickimi çok beğenmiştim ama yönetim çift hesap gerekçesiyle kapatmıştı. Benim başka hesabım bile yoktu djd
- 3 ay
aaa ne tesadüf benimkini de spamdan kapatmislardi gerçi bazi uyelerin bir yerine kaçmıştı gizli olup imzalı paylaşım yapmam, sonunda yemislerdi başını shshdh
- 3 ay
Tesadüf değil, o dönem yöneticiler site içindeki üyelerden seçiliyordu. Doğrusu part time işe alınıyor ve bazı yetkiler veriliyordu. Ama bu kişiler sitede aktif, üyeleri takip eden ve gruplaşmaların içinde olan kişiler oldukları için rahatsız oldukları üyelere karşı yetkilerini kullanıyorlardı. Yanılmıyorsam onlardan biri evli kocasını kıskanmıştı benden fjdjdjd
- 3 ay
evet kimler kimler modmus kendimi stalklayayim dedim de ohoo shsh ama şu zamanda daha çok var çıkarına göre hareket eden modlar var tarih tekerrürden ibaret sırtı dönük abla
- 3 ay
Eskiye göre bi tık daha bitti sanki o işler ama insan olan her yerde rekabet ve saçma sapan hırslar oluyor maalesef. O dönem delirmiş gibiydiler. Ben bin yılldır aynı yerdeyim onların hiç biri yok mesela djd ne gerek vardı acaba
- 3 ay
he o denli içli değildim kimseyle bilemicigim ne vakit görsem bu ispikciler kendi çıkarına iş çevirir shsh gerçi içlerinden işimi hallettirdiklerim oldu şimdi hepte pok atmayayim hsh
- 3 ay
Ashsh bende yok onlar hiç. Neden o kadar göze battığımı bilmiyorum ablana sahip çıkmadın gitti mis gibi hesabım
- 3 ay
ablama zaninda çok güzel nick bulmuştum beğenmedim beyaza boyarlar etrafı dedin hıh hatırlatırım djsjdj
- 3 ay
Müthiş bir hafızan var gerçekten sj seni merak ediyorum, normalde ne iş yapıyorsun?
- 3 ay
yok kız hafızam değişik bazen tekliyor bakma sen djdj sitede aylaklik yapınca işsiz mi geldim shsh
- Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı.
3 ayŞeker önemli.
Unuttuk kahvaltıyı
03 Yorumla- 3 ay
Sen kazana düşmüşsün sana şeker yok
Bu sabah üşendim ama yarın gel hazırlarım - 3 ay
Kazana düşen hep ben
- 3 ay
Salataya düşmek ister misin sj
Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Been. Kedi bile beni dürtüp uyandırıyo mama koy diye sjs
02 Yorumla- 3 ay
İşte bu yüzden kedim yok. Çocuklara kalkın yiyin diyebilirim ama ona nasıl diyim miyavdan başka bişi bilmiyor
3 ayMasa hazır çayi bekliyorum. İki tane taze ekmek alip gelebilirsin.
06 Yorumla- 3 ay
Ekmek yemiyorum sende yeme :// ne yaptın kahvaltıya
- 3 ay
Sende yeme derken bi taş geldi gibi :) klasik kahvaltı işte. Peynir domates reçel vs. Ekstra olarak börek var.
- 3 ay
Hayır ya beyaz ekmek yemeyi çok özledim o yüzden kıskanıyorum jdjf
- 3 ay
Kilo sorunun mu var niye ki
- 3 ay
Sağlık sorunum var glutensiz beslemiyorum. Ekmeğe hasretim fj
- 3 ay
Aklıma o da geldi. Zor bir durum. En azından sağlıklı besleniyorsun bu şekilde. Bende istemiyorum aslında yemek ama işte alışkanlık
Yeme & İçme konusunda 558 cevap paylaştı. Ben evde isem ben hazırlıyorum. Şimdide hazıra gideceğim köye soba üzeri kziarmis ekmek yemeye :)
02 Yorumla- 3 ay
Uf kokusu burnuma geldi. Ama köyde ve istediğim an yakabileceğim bir soba olmasına rağmen ben o keyfi yapamıyorum afiyet olsun
Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Kahvaltı etmiyorum, bu yüzden kimin hazırladığı hakkında hiçbir fikrim yok 😩
00 Yorumla18 yıl evli kaldım ve bir kere eski eşim pazar kahvaltısı hazırlamadı
00 YorumlaBen hazırlıyorum sofrayı güzelce ben kuruyorum sofrayı kaldırma işini kardeşlerim yapıyor
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben sadece pazar olsa keşke
12 Yorumla- 3 ay
Kahvaltı hazırlamayı sevmiyor musun
- Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 aySimitçi
12 Yorumla- 3 ay
Hani sen bana simit alacaktın
- 3 ay
Gelseydin alacaktım
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayPazarı cuması Allah'ın her günü ben
02 Yorumla- 3 ay
Ne güzel kendi yemeğini keyfine göre yapıp yiyebiliyorsun olarak bakalım fjf
- 3 ay
😅 öyle bakalım
- Yeme & İçme konusunda 4,4b cevap paylaştı.
3 ayBen hazırlıyorum ,
02 Yorumla- 3 ay
Eline sağlık o
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tek yaşadığım için ben hazırlıyorum maalesef
03 Yorumla- 3 ay
Maalesef olur mu yalnız yaşamak mükemmel bir şey
- 3 ay
Evet, bu kısmı biraz zorlayabilir ama evn tamamını kişsel alan olarak kullanabilme lüksüne değer bence.
- Yeme & İçme konusunda 791 cevap paylaştı.
3 ayHaftanın 7 günü ben hazırlıyorum
04 Yorumla- 3 ay
Haftanın 7 günü kahvaltı yapıyor olman harika
- 3 ay
Fırsatım varsa kahvaltı yapmadan çıkmam sabah çay içmeden çıkarsam akşama kadar başım ağrır. Bir sabah 6'da bir yerde kahvaltı yapıyordum arkadaş sen manyakmısın diyor
- 3 ay
Sistem böyle alışmış boşluk olunca yoksunluk yapıyorsun muhtemelen. Buna manyaklık değil düzen denilebilir ancak fjdj afiyetler olsun
- 3 ay
Evet alışkanlıklar bazen değişmiyor. Manyak diyenler sabah değilde saat 10/11 gibi kahvaltı yapanlar
Kim isterse o
01 Yorumla- 3 ay
Kaç kişi var ki
- Yeme & İçme konusunda 11,9b cevap paylaştı.
m 3 ayKim denk gelirse
04 Yorumla- 3 ay
Bekar evi mi nasıl oluyor o
- 3 ay
Ben ekmeği aldim babam çayı demlemis annem. biseyler hazırlamış
- 3 ay
Ne hoş, afiyet olsun
- 3 ay
Sağolun sizede
Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben hazırlıyorum 😁
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kahvaltı olayı yok bizde
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı.
3 ayBen hazırlarım bazen ama genelde annem
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 11,1b cevap paylaştı.
3 ayAnnemle beraber hazırlıyoruz
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı.
3 ayKendim hazırlıyorum malum tek yaşayınca
00 Yorumla
3 ayKim hazırlasın istersin
01 Yorumla- 3 ay
Evde 5 kişiyiz, ben dışında hepsi olabilirdi
Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben hazırlıyorum
04 Yorumla- 3 ay
Ne yaptın bu sabah
u 3 aySucuklu yumurta 😋
- 3 ay
Afiyet olsun aylardır sucuk yemediğimi fark ettim şu an
u 3 ayYe ye sende
- Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı.
3 ayilk kim kalkarsan
00 Yorumla
3 ayBen hazirliyorum, eşim olsa çok tatlı olurdu
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayGenelde ben
00 Yorumla
3 ayBen yalnız yaşıyorum
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Ablam
00 Yorumla
3 ayAynur yengem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem