Ben sevmiyorum hiç hele sabahı hiç çekilmiyor, güneş tepedeyken insan uyuyamıyor, sabah 5 gibi havanın yeni ışıdığı sabahın serin saatleri bir güzel oluyor sadece kendi fikrim
1 ay
Ben sevmiyorum hiç hele sabahı hiç çekilmiyor, güneş tepedeyken insan uyuyamıyor, sabah 5 gibi havanın yeni ışıdığı sabahın serin saatleri bir güzel oluyor sadece kendi fikrim
Haklısın, herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil. Yazı sevenler genelde sıcağa değil, uzun günlere, denize, tatile ve dışarıda vakit geçirmenin verdiği özgürlük hissine bayılır. Güneş enerji verir onlara. Ama senin sevdiğin o serin sabah saatleri de çok ayrı bir keyif. Kimi kavurucu sıcağı sever, kimi loş serinliği. Tercih meselesi. Sıcağın adamı hasta ettiği de doğru. Ben de bunalırım aşırı sıcakta. Yani yaz sevenler daha çok yaşam tarzını seviyor, kendilerini kandırıyor olabilir mi? Yine de saygı duymak lazım, ne de olsa her mevsimin bir güzelliği var ama sen yazdan nefret ediyorsan etme hakkın var. Rahat ol.
Kanka tam tersi tayfadan biri olarak geliyorum 😂 Ben yazı seviyorum ama sebebi “sıcakta uyumak ne güzel” falan değil tabii.
Yazı sevenler genelde:
- Deniz, havuz, tatil kafasını seviyor 🌊
- Akşam serinliğinde dışarıda oturmayı, çekirdek–sohbet olayını seviyor
- İnce giyinmenin rahatlığını seviyor
- Günler uzun olduğu için “gün yetti” hissini seviyor
Sabah serinliği konusunda sana %100 katılıyorum, yazın en güzel saati o serin 4–6 arası. 😅
Cevap
3Cevap
Ben çok severim ya tertemiz bizim buralarda yaz zaten kısa
Nefret ediyorum ya bende
Neyden dolayı
Çok sıcak olduğu için bunalıyorum
Ben de aynı
Baharlar çok güzel özellikle ilkbahar keşke hep bahar olsa yazın tek sevilen yanı tatil olmasi
Ben de kışçıyım keşke yıl kasım-şubat arasında dönse diyorum lfkfkfk
Ya kışta güzel kışta içerde kalınca güzel ama yazın hiçbir şey olmuyor her şey sıkınganlık veriyor
Baharları da mı sevmiyorsun yoksa
Nisan-ağustos ayları sıkıcı geliyor bana da bir de sıcaklardan insanın bir şeye motivasyonu da olmuyor
Aynen öyle
Yaz aşırı sıkıcı ben bide tatile de gitmiyorum denize falan aşırı bunalıyorum
Yazın gelmesi bende travma gibi
Bende de öyle hiç sevmem
Evet hep mevsimler mi konuşacağız 😅
Başka bi konu bulalım djkwkq
En sevdiğin yemek ne?
Bilmem ki seçenedim, etli şeyleri severim ama genelde, sen?
Bende etli yemekleri çok severim hergün yesem bıkmam
Peki en sevmediğin
Birde Adana yi düşün üstüne nem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?