Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama günümüzde çoğu erkekte bi maçoluk sevdası var ve neden olduğunu merak ediyorum gerçekten. Kızların geneli öyle mi seviyor? Ya da erkekler kendilerini sert olunca daha mı güçlü hissediyor?
Çünkü şahsen ben daima kibar ve nazik karakterli erkeklerden hoşlanıyorum biri bana sert yapacak oldumu resmen gırtlak gırtlağa kavga edesim geliyor 😂
Çünkü şahsen ben daima kibar ve nazik karakterli erkeklerden hoşlanıyorum biri bana sert yapacak oldumu resmen gırtlak gırtlağa kavga edesim geliyor 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha erkeksi olduğu için evet çoğu kadın çekici buluyor, erkekler arası hiyarişide de alfa erkek konumunda oluyor.
O zaman ben anormalim çünkü cidden bana sert yapacak oldu mu ben de direk ona yapıyorum sonra kavga 😂
Hayır anormal değilsin, erkekler hakkındaki her detayda hemcinslerinin çoğunluyla aynı tercihin olacak diye bir kaide yok. Maçoluktan kastın Külhanbeyi gibi tavırlar, toksik maskülenlikse bunu zaten çoğu kadın itici bulur. Maçoluktan kastın erkeksi konuşma tarzı, reftar, davranışlar ve mimiklere özen göstermeye çalışmaksa, bu çekici bulunandır.
Hayır sertliği kesinlikle sevmiyorum. Beni ürpertiyor. Çünkü genelde sert tavırda olan erkekler eşlerine de kendi dediklerini yaptırmak istiyorlar ve olmayınca şiddet, cinayet haberleri duyuluyor ordan burdan...
Tabi çok kadınsı da değil bahsettiğim. Normal, kendince bi havası olan erkekleri severim.
Onun sert mizaçta olmakla ilgisi yok, şiddete eğilim ve ilkellikle ilgisi var.
Elin yabancıları baby face, kibar, konuşmasını bilen erkekleri sever bizim türk kizlari da hanzo, at hırsızı, iki kelimeyi bir araya getiremeyen tipleri çekici buluyo. Zevksizler
Yok bence kızların genelinde var o yabancılardan da sert tiplerden hoşlanan olduğunu duymuştum
Sert tipi olması için illa at hırsızı gibi olmasına gerek yok ki yolda görsen keko dersin gidip onlarla sevgili oluyorlar sonrasında şiddet dayat cinayet yazık
Herkesin kendi tercihi yapacak bişey yok ona maalesef :/ sadece diğer bazı erkeklerin de onlara özenmesini anlayamıyorum
Herkeste bir kirli sakal, kızlar için spora gitme kız dusururum diye, dövmeler herkes aynı fabrika malı gibi yazık
Adam iki cümleyi kuramıyor, konuşmayı bilmez, hanzo sıfat desen esgal bizim kızlar da oylelerine deli oluyo. Soninda da bütün erkekler aynı dayak yiyolar öldürülüyorlar tercih seçici olmak çok önemli
Bu dediğin maalesef kızlarda da var. Aynı tarz giyim, aynı tarz saç kesimi, bı kız bişey yapıp da beğenildi mi bitti artık herkes aynından yapıyor. Okulda bazı kişileri birbirine karıştırırdım sırf bu yüzden 😂
Çok saçmalık türk insanı çok cahil özenti
Çar, çakal, pic erkekler değer görüyor.
Ya o zaten ayrı bi mesele ama yani erkeklerin çoğunun böyle vurdummu yumruğu deviririm tarzı takılmayı sevdiğini fark ettim ve yani şahsen ben pek hoşlanıyorum bu tür erkeklerden bu yüzden 🤔
Hoşlanmıyorum*
Bu yüzden bizim gibi iyi niyetli temiz kalpli efendi erkekler yalnız kalıyor. (Benim Gibi)
Şahsen bence doğru kişilerle karşılaşmamışsın. Çünkü benim gibi maçolardan aslında hiç hoşlanmayan pek çok kız var. Umarım doğru kişiyle tanışırsın ^^
Ümidim kalmadı artık ne arkadaşım var ne de konuştuğum bir insan
Özürlü biriyim diye ön yargılılar yaklaşmıyorlar
Esas önyargılı olanlardan uzak dur. Aşk çok değişik bir şeydir. Nerede ne zaman bulacağını bilemezsin ve biri seni gerçekten severse hangi özürün olursa olsun bunu görmeyecektir.
Kaç yıl oldu yok
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım en kısa zamanda hepimizin karşısına gerçek aşk çıkar.
Ayı seviyorlar sonra ağlıyorlar
Yoo ben romantiğim
Ya ilişki değil sadece hani ortalıkta gezinen tipler var ua vurdummu deviririm korkun benden diyen tipler... Ama evet genelde bu tipler ilişkilerde de sevgililerine şiddet uygulamaya meyilli oluyorlar
Onların Allah cezasını versin
Ben hiç sevmem. Kendimin de söz hakkı olmalı.
Çoğu kişide var bu