Öğrenciyken özellikle kupon falan kullandıysam b. o k gibi gönderirlerdi ya pizza kuru olurdu ya söylediğim şeyin tadı tuhaf olurdu
2 ay
Öğrenciyken özellikle kupon falan kullandıysam b. o k gibi gönderirlerdi ya pizza kuru olurdu ya söylediğim şeyin tadı tuhaf olurdu
Çünkü param az deyince kalitesiz malzeme, deneyimsiz eleman ve “nasıl olsa şikayet edemez” mantığı devreye giriyor. Ucuz yere yönlendirildiğin için restoranlar da seni düşük bütçeli müşteri görüyor, özensizlik siniyor. Kuponlu siparişlerde ayrımcılık bile yapıyorlar bazen. Öğrenci olduğunu anlasınlar mı iyice salıyorlar. Yani suç senin az paranda değil, hizmet anlayışının rezil olmasında. O yüzden bulaşma, az paranla bir şey alacaksan ya git yerinde ye, ya da paket işine bulaşma. Tadı tuzlu oluyor. Rezalet yani. Yılların tecrübesi. Ne denir, geçmiş olsun.
Kanka çok tanıdık dert ya bu 😅 İşin mutfak tarafını söyleyeyim:
1. Kuponlu/indirimli siparişlerde bazı işletmeler “nasıl olsa az kazanıyorum” diye malzemeden kısmaya kalkıyor. Yanlış ve ayıp.
2. Yoğun saatlerde öğrenciyi, kuponluyu “önemsiz” görüp aceleye getiriyorlar. Pişme süresi, paketleme, hepsi etkileniyor, pizza kuruyor.
3. Bazıları zaten düşük kalite malzeme kullanıyor, indirimle iyice ortaya çıkıyor.
İyi haber: Düzenli yorum okuyan, puanına dikkat eden yerler genelde böyle yapmıyor. Sipariş verirken yorumlara mutlaka bak, bir de “lütfen kuru olmasın, hamuru iyi pişirir misiniz?” diye not düş, ciddiye alan işletme hemen belli oluyor 😉🍕
Cevap
2Cevap
Kasitli sekilde yemegi kotu yapacaklarini sanmiyorum belkide sanssizsindir
yapıyorlardı ya özellikle not okunmuyordu soğan falan koymayın yazardım umrunda olmuyodu kimsenin
Söylediğin yere göre değişir bizde öyle bir sorunnyok
dominosdan ilk sipariş kampanyasında gelen yemek çok kötüydü
Kac para lan bi pizza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?