Yeme & İçme 1 ay Daha önce kete yediniz mi? Sever misiniz? SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor #SymrnaCityStyle Güncellemeler1 ay Teşekkürler. Daha önce kete yediniz mi? Sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yemedim. 0 0 Yorumla
Balımmmki Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Evet çok güzel seviyorum heleki yapmasını iyi bilen biri yapınca harika oluyor 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yemiştim bir kere ama benlik değil sevmedim hiç 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyIe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kete bizde Mahmut olarak biliniyor ve yedim çokta güzel yaparım 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yedim sevdim gibi 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yedim, pek benlik değil 2 0 Yorumla
Sirénnæ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 70% 1 ay Bayılırim. Kilo yapmasa da yeseydik bol boll🥲🥲 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Karalılar çok iyi yapar , severim 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% 1 ay Yeme & İçme konusunda 842 cevap paylaştı. Evet sıcak haliyle daha lezzetli yanında da çay. 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet, bayramlarda yediğim oldu. Sıcak hali güzel. 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet bayılırım 0 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 375 cevap paylaştı. Hiç yemedim 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kete yedim severim 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemedim 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 ay Yeme & İçme konusunda 625 cevap paylaştı. YedimSeverim😋 1 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yedim severim de 1 0 Yorumla
hoptirilaylay1 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Yedim biraz sütlü açma gevregine benziyo tadı 1 0 Yorumla
Livasena Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı. Yedim, severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yemedim.
Evet çok güzel seviyorum heleki yapmasını iyi bilen biri yapınca harika oluyor
Yemiştim bir kere ama benlik değil sevmedim hiç
Kete bizde Mahmut olarak biliniyor ve yedim çokta güzel yaparım
Yedim sevdim gibi
Yedim, pek benlik değil
Bayılırim. Kilo yapmasa da yeseydik bol boll🥲🥲
Karalılar çok iyi yapar , severim
Evet sıcak haliyle daha lezzetli yanında da çay.
Çok yedim, çok severim.
Evet, bayramlarda yediğim oldu. Sıcak hali güzel.
Evet yedim teyzem bize hep getirir..
evet sürekli yapar annem
Evet çok güzel
Evet yedim severim de
evet çok severim
Helvalı yapar, annem güzel olur.
Yedim sevmem
Evet bayılırım
Hiç yemedim
Kete yedim severim
Yemedim
Yedim