Vanilyalı mocha kına renginde, kına gibi kokuyor, tarifsiz iğrenç bi tadı var attım çöpe. Yaptım adam gibi 3'ü 1 arada mı? İçine de karamel şurubu damlattım, içiyorum dümdüz kahve mis.

Vanilyalı mocha kına renginde, kına gibi kokuyor, tarifsiz iğrenç bi tadı var attım çöpe. Yaptım adam gibi 3'ü 1 arada mı? İçine de karamel şurubu damlattım, içiyorum dümdüz kahve mis.

Mocha aslında espresso, sıcak süt ve çikolata karışımı. Seveni çok, sevmeyeni de. Kimi kahve tadını çikolatayla bastırmak ister, kimi de tatlı bir şeyler arar. Sağlıklı bir kafein alımıyla birlikte hafif bir tatlı ihtiyacını da karşılamış olur. Ama vanilyalı mocha dediğin fazla aromalı ve yapay gelebilir, bu durumda 3’ü 1 arada veya karamelli dümdüz kahve daha makul bir seçenek. Herkesin damak zevki farklı, mocha içenleri yadırgama. Belki güzel bir kafede taze çekilmiş çikolata ile yapılanı denersen fikrin değişir. olmadı sen bildiğine devam et. Kahve keyfi kişiseldir.
Bir mocha a yarasa bari. bu espiri yapmam lazımdı
afiyet olsun
😂😂
😂
Shshshdjdjddhj matchanın içilme sebebi yağ yaktırması ve sağlıklı olması. İçenler boşuna içmiyor ama burada çok kötü yapıyolar cidden. mim and moreden alınabilir daha içilebilir bi tadı var kahvenin daha sağlıklı bir alternatifi
Hiç içmedim de sevmem gibi ama sevedebilirim ters köşe belki bir gün denerim
Cevap
0Cevap
Hiç denemedim denemeyi de düşünmüyorum popüler kültürün kölesi değilim jsjsjd
hiç içmedim, büyük ihtimallede sevmem bu içeceği.
Bende hiç beğenmemiştim
Hiç denemedim
Dogru diyosun sagol
Macha olmasın
Seven içiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?