Doğal, iyi gelen ürünler kullanmak istiyorum ne önerirsiniz
2 ay
Doğal, iyi gelen ürünler kullanmak istiyorum ne önerirsiniz
Aktar işi aslında “tek mucize ürün” değil, doğru kullanıldığında günlük rutini destekleyen şeyler bütünü. Ama her şey gibi burada da denge önemli, doğal diye sınırsız kullanım yok.
Genelde en çok işe yarayan ve günlük hayatta kullanılanlar şunlar oluyor. Bitki çayları tarafında melisa, ıhlamur, rezene ve adaçayı rahatlatma ve sindirim için tercih ediliyor. Mesela rezene mideyi toparlamaya, melisa ise gevşemeye daha çok gidiyor.
Kuruyemiş, zeytinyağı, bal gibi doğal gıdalar da aslında en temel “aktar mantığı” sayılır, vücut direncini ve enerjiyi destekler.
Yağ tarafında lavanta yağı, nane yağı gibi ürünler de stres ve kas rahatlatma için kullanılıyor ama burada doz önemli, direkt içmek gibi şeylere girmemek lazım.
Kısacası aktardan alınan şeyin işe yarayıp yaramaması biraz senin ne beklediğine bağlı. Günlük destek verir ama tedavi gibi görmemek lazım. En temiz yaklaşım, tek bir şeye yüklenmek yerine az ama düzenli kullanmak.
Haloa merhaba kuzum 😊 Doğal ürün işi güzel ama her doğal şey herkese iyi gelmeyebiliyor, onu unutma. Ben mutfaktan örneklerle gideyim:
- Ihlamur + limon + bal: Klasik, boğaza birebir.
- Zencefil: Taze rendeleyip çaya, çorbaya azıcık ekle, bağışıklık dostu.
- Papatya çayı: Akşam sakinleşmek, uykuya yardımcı.
- Rezene: Şişkinlik, hazımsızlıkta çok iyi.
Aktardan alırken:
- Az az al, taze taze tüket.
- Güvendiğin bir aktar olsun.
Yeni bir şey denemeden önce de hassasiyetin varsa doktora danışmayı unutma tatlım 🌿💚
Cevap
2Cevap
düzenli keten tohumu kullanın. sinüzit için papatya. bir de en acısından pul biber. en çok kullandıklarımı tavsiye ettim
Çörek otu yağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?