Güncellemeler
1 yıl
Süper soru olmuş.
Güncellemeler
1 yıl
piyasa ürünü stickler gayet iş görüyor ve verim alıyorum. bazı markalar daha ön plana çıkıyor ve kesinlikle gün boyu ferahlık sağlıyor. ama elbette reklam geliri almadığım için adlarını anmayacağım :))). evde kendi yaptığım karbonat + aloevera jel + esansiyel yağ karışımı harika etki ediyor. pahalı markalarla yarışır. tuz sabunu da iş gördü.
not: özellikle yaz sıcaklarında lütfen deodorant / muadili bir ürün kullanın. duş yeterli olur yanılgısına kapılmayın. herkese mutlu ve mis kokulu günler
not: özellikle yaz sıcaklarında lütfen deodorant / muadili bir ürün kullanın. duş yeterli olur yanılgısına kapılmayın. herkese mutlu ve mis kokulu günler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben genellikle çok sık duş alırım bir de Roll-on kullanıyorum.
Roll on iyi fikir ben de hep kullanırım.
Hergün duş alıp deodorant sıkıyorum. Doğal olarak az terliyorum ama yine de deodirant kullanmak iyi.
Sayende bilgi dağarcığım artıyor emmimin kızı, yine bir şeyi ilk defa duydum. Hemen her vün kullanılan zeytin yağlı sabun yetiyor bana.🙂
Yine de o ter kokusu oluyor. Bu şekilde iyi geliyor.
Denk gelirsem alır denerim.
Evet faydalı genelde deodorontlardan kullanıyoruz etkisi uzun sürmüyor. Onu duydum denemedim
Ben de yeni aldım bakalım
Deodorant kullanıyorum ben
Ben hindistancevizi yağı kullanıyorum
aloe vera da güzel sonuç veriyor.
Evet aloevera kremlerde etkili
Roll-on kullanıyorum.
Ben de kullanıyorum ama tuz sabununu kullanmak çok pratik. İşe yararsa harika olur. Yorumları çok beğendim aldım
Botoks yaptirabilirsiniz
Terlemeyi önlemek değil ter kokusunu önlemek istiyorum. Aloeveralı bi ürün yaptım çok etkili. Ama tuz sabunu aşırı pratik. Bakalım işe yarayacak mı bugün başladım daha kullanmaya
Himmm inşallah bir arkadaş da doğal bir sey bahsetti limon aramola mum gibi bir sey o da onu kullaniyor kesmiş
Ter kanallarını kapatmaz mı?
Krem gibi kullaniyor kapatmiyomus
Yok maalesef hergün dus alıyorum yetiyor
Duş alsak da bir destek gerekiyor
Ozmn trendyolda tereson var onu kullan ben sadece özel günlerde kullanıyorum
%100 etkili
...
Olabilir ama doğal ürün tercih ediyorum. Kendim bişeyler yapıyorum evde. Teri önlemek değil ter kokusunu önlemek için
Deodorant doğal olmayan
Ben de zaman zaman kullanıyorum ama stick daha çok tercih ediyorum
Stick beyaz leke bırakmıyor mu erkekler için olan?
Kendim bi ürün yaptım. Aloeveralı çok etkili. İz yapmıyor ama bu tuz sabunu çok pratik
Duş almak sadece
Var tab
Duş almak yetiyor
Yetmiyor yaa sıcaklarda.
Sabah akşam al, yetiyor
Gün içinde koşuyorum geziyorum kendimden emin olmak istiyorum. Kendim bi ürün yaptım aloeveralı, harika etkili. Miss gibi kokuyor ama bu tuz sabunu aşırı pratik. İşe yararsa süper olur
O kadar ayrıntısını bilmiyorum, ben kendim için dedim, duş almak yeterli. Senin için hangisi uygunsa o daha iyi olur onu da sen bilirsin tabi
Burnum çok hassas. Çoğu insandan ter kokusu alıyorum 🙄
Bir kere o kokuya gıcık olduğunda hep gelir zaten
Güzel güzel kadınlar.. Sarılıp öpüşüyoruz, burnuma ter kokusu inceden geliyor. Nefret bişey..
Abooovvvv demeseydin şimdi bunu
Bi kadın vardı, aynı yerde çalışırdık. benden önce odaya girip çıktığını anlardım. 🙄
Deme yaa, soğutacaksın kadınlardan, bazıları öyle maalesef
İşte eminim onlar da duş almak yetiyor diyordur 😄
Bence onlar 2-3 günde bir duş alıyordur 😬
Belkiii
Bunlara uyarı yazısı gitmeli bence
😄
Yoksa toplum sağlığı tehlikede
Kesinlikle herkese roll on vermek istiyorum
Ben kullanmam 🤣😎 sevmiyorum öyle şeyleri
İşte buna karşıyım. Herkese kullandırırım ben. Evde çocuklarımın da kullanması için doğal roll on yaptım. Valla mis gibi kokuyor öyle güzel ki.
Yok teşekkürler ben duş alıp sabun kokusunu tercih ediyorum
Süper soru hayırlı olsun