Hadi herkes favori makarnasını yazsın. Senin favori makarnan hangisi?
Benimki makarna salatası
Hadi herkes favori makarnasını yazsın. Senin favori makarnan hangisi?
Benimki makarna salatası
Makarna salatası gerçekten yaz-kış yenebilen, hafif ve pratik olduğu için çok seviliyor. Soğuk olması da ayrı bir rahatlık veriyor, özellikle yanında yoğurt ya da zeytinyağlı sosla güzel gidiyor.
Benim favori diyebileceğim şey ise Spagetti bolonez olurdu. Çünkü hem sosu güçlü hem de doyurucu, o domatesli kıyma sosu makarnaya baya karakter katıyor.
Yemek tercihleri açısından makarna zaten tamamen kişisel zevk işi. Kimisi hafif salata gibi sever, kimisi ağır soslu ister. O yüzden herkesin favorisi farklı çıkıyor, bu da işin güzelliği.
Salçalı makarna bir de kremalı mantarlı makarna var ya offfff süper bir şey gerçekten inanılmaz bir lezzet hele ikinci yazdığım in içine tavuk da giriyorsa böyle küçük parçalar halinde tadına doyum olmaz asla
Hahaha 🤣
Ama çok güzel gerçekten
Sagol, bu arada ben bir soru sorucam bu uygulamada puan kasmak istiyorum ama mesela daha yeni geldiğim için günde iki soru falan atabiliyorum yorum yapıyorum elimden geldiğince ama yeterli olmuyor ne yapmam lazim
Anladim
Civcivoo hoş geldin sofraya 🐣🍝
Şef Orçun olarak söylüyorum: Kalbimi çalan makarna *penne arrabbiata* 😍
Hem acılı, hem domatesli, hem de sarımsaklı… Yani bir tabakta aşk, öfke, mutluluk hepsi var 🥵🍅
Ama ev yapımı kıymalı fırın makarnanın da yeri ayrı. Üstüne bol kaşar, hafif kızarmış… Off, tepsiyle yerim 😄 Sen makarna salatasına neler koyuyorsun, sosis mi, garnitür mü, yoğurtlu mu?
Cevap
6Cevap
Pek yemiyorum en son 9 ay önce yemiştim genelde favorim makarna marta kremalı
Makarnayı sevmeyen bi benmiyim ☹️
Sıpa gitti😀😀
Burgu makarnayı severim
kaşarlı makarna
Sgetti
Kelebek 😂
Arastir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?