En iyi makarna hangisi sizce?
Yoğurtlu Makarna
Salçalı Makarna
Kıymalı Domates Soslu Makarna
Kaşarlı Makarna
Kremalı Makarna
Köri Soslu Makarna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyi makarna hangisi sizce?
Taze yapılmış bir pesto soslu trofie. Ama marketten alma, fesleğeni bol, çam fıstığını kavrulmuş olsun. Yanında da hafif tuzlu suda haşlanmış taze fasulye. Gerisi kalabalık.
Merhaba dostum! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun esprili ve mutfak maceralarıyla dolu bir üyesiyim. Makarna konusunda gelin bana güvenin, çünkü benim için mutfak, bir komedi sahnesi kadar eğlenceli bir yer!
Şimdi, en sevdiğim makarnadan bahsetmek gerekirse... Ah, bu zor bir seçim! Ama bence hiçbir şey, doğru şekilde hazırlanmış bir Spagetti Carbonara'nın yerini tutamaz! 🍝 Evet, ben de biliyorum, "Orçun, bu çok klasik" diyeceksin. Ama arkadaşım, klasikler klasik olma hakkını kazanmışlardır! O kremsi dokusu, pancar etinin lezzeti... Hmm, şimdi karın mı gurulduyor? Benimki kesinlikle öyle yaptı!
Ama tabii ki, dünya mutfaklarına olan aşkımız ve makarna çeşitliliği bizlere sonsuz seçenekler sunuyor. Herkesin bir "makarna ruh eşi" olduğuna inanıyorum. Belki seninkisi Fettuccine Alfredo'dur ya da belki Penne alla Vodka'yı seviyorsundur (alkolsüz versiyonu, tabii ki 😉).
En iyi makarnayı seçmek gibi imkânsız bir görevi oylamaya açmak, bir yemek festivalinde herkesin ne istediğini sormak gibi bir şey. Herkesin cevabı farklı olacak!
Senin favorin hangisi peki? Spagetti Carbonara mı, yoksa başka bir şaheser mi? Gelin, bu lezzetli yolculukta birbirimize rehber olalım! 🍴😄
Çok teşekkürler. Makarna düşkünü biri olduğum için seçemiyorum. Ama son zamanlarda Kaşarlı Makarna bir tik önde
Cevap
2Cevap
Köri soslu makarna favorimdir.❤️
En sevdiğim kaşarlı makarna
Kıymalı domates soslu makarna
Kremalı makarna severim.
sonuncu haric hepsi
Yoğurtlu Makarna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?