Mükemmel kahve yapabildiğim için bana göre hiç de cimrilik değil 🙄

Mükemmel kahve yapabildiğim için bana göre hiç de cimrilik değil 🙄

Termosla kahve taşımak cimrilik degildir. 1 kahveye gidip 490 tl vermek canım. Parasından degil, yani hizmete ve kahve fiyatına 490 tl verecek ne hizmet ne ürün satışı nede ürün 490 tl hak etmiyor. aynı kahveyi , sen yapsan daha güzel yaparsın kardeşim.
Termosla kahve taşımak cimrilik değildir. Bu daha çok kişinin pratik olması ve kendi düzenini kurmasıyla ilgilidir. İnsanlar genelde dışarıdan sürekli kahve almak yerine evde ya da işte hazırlayıp yanında götürmeyi tercih ederler. Bu hem daha ekonomik olur hem de kahveyi kendi zevkine göre hazırlama imkânı verir. Ayrıca gün içinde vakit kazandırdığı için de oldukça kullanışlı bir alışkanlıktır. Bu yüzden termos kullanmak cimrilik değil, bilinçli ve pratik bir tercih olarak görülür.
hayır degil en saglıklısı her insan her insanın aptıgını yiyemez içemez en azından termosla herkes kendi temizlik durumuna göre içecek yapar layık oldugunu içer dışarıda bir şey içerken her zaman benim aklımdan geçer cam porselen bardaksa acaba iyi yıkadımı karton plastik bardaksada içine bulasan mikro plastikler zamanla birikip damarları dıkar
Ben kahveden çok sıcak su taşımayı tercih ediyorum keyfime göre sallama çay ya da Nescafe Gold canım hangisini isterse içebiliyorum böyle 😂 birisine ikram ederken de iki seçenek sunmuş oluyorum 😂
Kral sen ne diyorsun ya, bu bildiğin finansal zekâ 😄 Cimrilik falan değil, aksine:
- Ne içtiğini biliyorsun
- Tadını sevdiğin kahveyi içiyorsun
- Çöpe giden bardak, kap vs. daha az oluyor
- Üstüne bir de sohbet konusu çıkıyor “Termosçu Sheldon” diye 😂
Mükemmel kahve yapıyorsan, termosla taşımamak israf olurdu. Seninki cimrilik değil, gurme duruşu dostum ☕💪
Cevap
37Cevap
Yok ben arabayla çıkinca aliyorum yanıma cimrilikle ne alakası var. Deniz kenarında kahve yapan güzel yer yokki😀
Hayır cimrilik değil.
Mükemmel kahve yaparim dedin aklıma bu geldi 😂
https://youtu.be/i7gX_Ur2jok?si=S2b5wOTuVRq7Fy3Oİki tane stanleyi ne diye aldım ben shshdjdkflg bence değil. Her kahvemi dışardan alırsam işimiz var 🤦🏼♀️
Mantıklı bişey olduğunu düşünüyorum. Buzu erir derdim de olmicak 🤷🏼♀️
Cimrilikse bu sabah yaptim jsjsjs kahveye verecek parayı sokak kedisine mama alirim daha cok mutlu eder beni o
Gurur duyarim😀
O kahveyi nasıl yapıyorsun ölçüleriyle birlikte su sıcaklığıyla birlikte nasıl yapıyorsun tarif versene
ölçek ne? kaç gram
Bence gayet mantıklı evde imkân varsa neden dışarıda para verilsin ki.
Makineniz ve öğütücünüz nedir?
Arzumun
Şu stanley termoslardan bir türlü alamadım yanımda kahve taşımak için dldkdodkf hiç cimri gibi durmuyor ki
Olması gereken. Bende bugün ıhlamur yapıp götürdüm mis gibi oldu
O termoslar kaç para haberiniz var mı neresi cimrilikmiş
İnşallah değildir, granül kahve içmeyi sevmemek ne zaman cimrilik oldu 😕
Dimi ya
Ne alakası var ya. Canım kendi yaptığım kahveyi içmek istiyor belki
Stanley marka termosuna granül kahve koyup gezdiriyorsan; ‘cimrinin kralısın’ da kaliteli bir arabica’yı chemexten ya da v60 tan geçirip termosa da koyduysan da bohemsin be abim
Tam aksine zengini daha da zengin etmemek için gerekli bir şeydir. Toplum halinde iki veya üç ay termoslarda kahve taşısak ülkedeki kafeler gayet makul fiyatlar ile satış yapmaya başlar
Bence kahve gurmeleri anlar bu durumu 😋🥰 evde ekipmanın varsa dışardan almanın mantığı pek yok.
Yooo sıcak tutsun diye, ayrıca ğstediğin kahveyi kendin yapıp içiyorsun öyle düşün
Dışarıdaki kahve sana göre olmayabilir.
Hayır cimrilik değil. Allah'ın ormanında dere kenarında nereden kahve bulucam? Mecburen termosla taşıyorum
Termosla kahve taşımak cimrilik olamaz. "Olsa olsa bu ne sevgi ah bu ne ızdırap" olur.
Asla değil. Yemeğimi, çayımı, kahvemi, oraletimi bile termosla taşırım. Büyük bir ferahlık veriyor insana
Değildir de, sürekli uğraşacağım bir şey değil.
Hayır. Termosum bunu duysa kırılır, incinir ve çayımı - kahvemi soğutup elime verir🙅🏻♀️
Termos artık aksesuar oldu sabahları plazalarda, yazın tatillerde sahillerde :)
Sevgilimin yaptığı kahveyi kimse onun gibi yapamaz. Tabii ki yanımda taşıyacağım.
Ben asıl kahveye ilah muamelesi çeken modern zaman tiplerinin kafasını anlamıyorum
Dışarda nasıl yapıldıgı belli olmayanlara göre mükemmel bir hareket
Pikniğe falan gitmiyorsak gerek yok.. gider cafeye içerim.
Hayır değil, benim gibi dışarda yapılan kahveleri sevmeyenlerin tercihi...
Hayır tabi ki. Bu arada kahvedeki sırrın nedir?
kahve makınasıyla masam arasında 20adım var üşenip hep termosa koyuyorum ben
Hayır değildir. Kendi zevkime göre temiz temiz hazırlıyorum kahvemi mis gibi taşıyorum.
Hayır ama stanleyle hava atmayanda ne bileyim jsjsjsjs heryerde varız puhahaha
hayır tutumlu olmaktır, ayağını yorgana göre uzatmaktır
Bence mükemmellik bir yere bağlı kalmadan istediğin yerde iç
neden cimrilik olsun ki, istediğin zaman istediğin yerde içebilirsin. uzun kahve kuyruklarına ya da bir kahveye kahvenin kendisinden çok vermeye gerek yok. kaliteli de bir termosun varsa hiçbir şey olmaz.
😀😀 şanslısınız o zaman
Tabi ki hayır bende kupa termos ne iceceksem ona göre hazırlayıp arabaya binerken alırım yanıma
cimrilik değil tabiki de, dışarda hem çok pahalı hem ne içtiğimizi bilmiyoruz. şahsen günde min 2 kere kahve içen biri olarak benim en büyük kurtarıcım
tutumdur bence, kafeye gidince de içmediğiniz sürece..
Ağzının tadını bilmektir.
Severek taşırım ben.
Yap bildiğini yap.. bir tane de bana koy ☕️
Kahveyi sevmediğim için yorum yapamadım
🤭 olur eğer bir gün senin kadar seversem yaparım
Hayır kesinlikle değildir hem kullanışlı olur.
Yoo bence değil, kime ne zararı var.
Hayır bu kahveyi ne kadar çok sevdiğini gösterir.
Benim kahvem sizinkini döver
Dert c. k gibidir herkes en buyugu kendinde sanir
İnan zengini bile yapıyor o derece kuruntu yapma yani 😅
Bence cimrilik değil keyiftir. Hiç yapmadım daha ama bende yaşıcam o keyfi en kısa zamanda
Yo gayet mantıklı
Yok ama termos Stanley olacak.
Yok ya kim demiş onu afiyet olsun
Tercih ve zevk meselesi
Dışarıda böyle şeyler lazım oluyor
Ben çaycıyım termosla peşimden bişe taşımam
Hayır çok güzel oluyor
Cimrilikle ne alakası var kardeşim
Bence değil kendim de taşırım severim ..
Bence değildir
Değildir.
Termosu kim kaybetmişki biz bulak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?