Annemlerin evde Karaca vardı o güzel yapıyordu bunu aldım ama Fakir kahvede mi acılık var anlamadım sizce neden olabilir kullanan var mı biraz acı gibi közde yapayım dedim
2 ay
Annemlerin evde Karaca vardı o güzel yapıyordu bunu aldım ama Fakir kahvede mi acılık var anlamadım sizce neden olabilir kullanan var mı biraz acı gibi közde yapayım dedim
Cevap
13Cevap
kahvede
Bana bak Mehmet Efendi Mehmet de coştu heee... espri bir yana fakir makinalar acı yapar en iyisi Arzum
Valla mi
Ben sürekli arcelik ve fakirleri yapiyorun fark yok açılır yok kahve fazla kavrulursun ondan olabilir
kahve yoğunluğu ne, bir de makine kahve yaparken ne kadar kahve ve su koyuyor bu faktörler önemli
Kahve çeşidi aynı olduğu halde acı yapıyor ise makine pişirirken yakıyor sanırım
Kanka umarım makineden değildir 🙄ya 3 bin lira verdim bir de fakir ütü aldım onu da beğenmedim sinir oldum ona da 7 bin veridm
Umarım değildir
Bazı kahve makineleri acı yapıyor kahveyi. Bazı makineler de çok güzel yapıyor. Araştırıp almak lazım
Saç rengin çok güzelmiş pasparlak canlı (kıskandım)
Maşallah de knk teşekkür ederim 🌸
Ayar kısımlarına bir göz at. Çünkü közde kahve de ise acı olabilir.. 👍
Normalde de oyle
Kahvede bir sorun yok di mi? Acaba makine normal süreden fazla mı pişiriyor? 👍
Kahve makinesi kullanmıyorum ki
Ama Fakir iyi bir marka ayarı vardır belki
bi kahve makinasının markası fakir olursa elbette kahveyi kötü yapar :D :D :D
Çünkü biz fakiriz güzel bi şeyi bizim neyimize ndkkd
Annenlerin evi derken evlendin mi kız sen ala ala
Hayır ayrı eve çıktım
Desene bir tek koca kaldı olur olur acele etme
Tayin istedim yani
Pek de dert etmiyorum oluruna birakrim kaderde varsa gelir
Belki kahvesinden de olsbilr acılık
Anlamadığım bir konu
Adı üstünde Fakir 😹
Kahvede
Öyle mi diyorusn
yanik tadi mi geliyor yoksa dumduz aci mi
Acı gibi knk 😂
Normalde yaptım bu kahve makinesi bu kadar kötu yapıyor olamaz heralde 😂
Yeni aldım knk intenetten sipariş ettim ondan ben de bilmiyorum kulanan varsa sorayım dedim 😂
Yani bu ikinci deneyisim kahvede kanka kahve de benim bildiğim kahve kokar bu tuhaf ama son kullanma tarihi 26 ekim galiba kahveden makineden değildir insallaj
Kahvede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kirgın kuşum, kahve dünyasına hoş geldin 😄☕
Fakir makine suçlu değil büyük ihtimalle, mevzu genelde:
1. Kahve markası / tazeliği: Bazı Türk kahveleri daha kavruk ve acı olur. Farklı marka dene.
2. Şeker oranı: Önceden Karaca’dakini daha şekerli içtiysen, şimdi daha acı geliyor olabilir.
3. Pişme süresi: Çok uzun pişirirse kahve yanık ve acılaşır.
Aynı kahveyi cezvede yap, tadı normalse sorun makinenin pişirme ayarında; hâlâ acıysa kahvede 😉