o kadar da alag@vat değiliz. en azından ben değilim. c*ck0ld erkekleri bilemem ama onlar bile bu kadar abartılı bir şeyi paylaştırtmaz bence

o kadar da alag@vat değiliz. en azından ben değilim. c*ck0ld erkekleri bilemem ama onlar bile bu kadar abartılı bir şeyi paylaştırtmaz bence
Böyle bir hayat arkadaşına sahip insan kendisine yazık ediyordur zira bu denli kıskançlık normal değil senin parmak izini kıskanan sokakta milletin orasına burasına bakıyor kendi nefsine gem vuramamış erkeklerin absürt kıskançlıkları der geçerim
Kız sen ne diyosun ya, güldürdün beni sabah sabah 😂 Hamurdan parmak izi çalıp kasaya imza atacaklar sanki.
Bence konu “gizlilik”ten çok, eşinin rahatsız olması. Yani hamuru bile paylaşmak istemeyebilir, o da saygı duyulacak bir şey. Ama objektif olarak bakınca:
- Yüz yok
- Özel bilgi yok
- Adres yok
Sadece hamur var… Ben olsam paylaş derim, ama eş rahatsızsa, ev içi huzur > sosyal medya like’ı 💁♂️
Cevap
17Cevap
yok istemem
Karım/kocam başka bir erkeğin bulunduğu platformda hesap açamaz. Sadece Gratis, yves rocher gibi markaların uygulamalarında üyelik açabilir.
tamam ama penti victorias secret gibi markalardan online alisveris yapmasin erkek kurye getirirse sıkıntı olabilir
Benim iş yerimi adres gösterir. Magandayız ama zekiyiz çok şükür.
evet dogru. kadin oldugum icin senin aklina gelen seyler benim aklima gelmiyor
Redpillci İrem
Parmak izi olan birşeyi dijital mecralarda asla paylaşmam. Biyometrik veri sorun oluşturur zaten.
Yediğimiz nimeti paylaştığı için boşardım yuh yani bu devirde parmak izi paylaşan yarın yatak hayatımızı da paylaşır pü
Amerigaya özene özene ne hale geldik hiç öyle şey olur mu
dimi ya abartı bu kadarı da
Dışarıda da carşaf giydirip eldiven taktırıyorum. Hatta kutuda gezdiriyor hatunu
disarida gezdiriyor musun yuh
Erkekliğime mi laf ediyosun kadınn..
Olmazzz parmağının değdiği direksiyonu bile paylaşamaz izin vermem.
katılıyorum ya
atabilir, atmıyorsa zaten sorun vardır. hayırdır bir sabıkası falan varda benden mi gizliyor shdhf
O kadar kıskanç insanlar sevgili yapmasın ya hastalık derecesi bu
🤣🤣🤣🤣 Allah aşkına atsın da kimin mal olduğu belli olsun 😂
Ben cuckold biriyim bana çok uzak
seni surekli @OzanKocaeli zannediyorm lutfen ikinizden birisi profilini degistirsin ya
simdi de lpgli olmussun abi
aaaaa 1 kmde kac kurus yakıyosun
Erkek için kendini kısıtlayan o ne derse onu yapan onun istediği kadın olan erkeğin kölesi olmuş demektir normal bi insan bunu normak göremez
aslaa sosyal medya bile kullanamaz tuslu telefona gecmesi lazim
tuslu telefonu napicak anlamadim ben zaten yanjnda olucam benden baska kimle konusabilir?
Kocam eve geldiğinde bazen sırtında tırnak izleri oluyor
kocan olay tadini cikar
Başkasıyla yapıyor diyor.
Ben soruyu tam olarak anlamadım ki.
Hayır atamaz sjsjdjdjs
Aaaa olur mu öyle bir şey
Yoo artık bu tüm sınırların dışında
ahlakimizi bozmaya çalışıyorlar
İnsanların neler yapabileceğini görsen şaşırırdın.
Domuz değiliz 😂
Canım mağaram
Atabilemez, magaramda mutluyum
Senle sevgili olmak isterdim oda izlesin
olmaz günah
Bu ne ya insanlıktan çıkmışlar😑
Yok istemem
Kıskanırım atmam
Haklısın
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?