Kavrulmuş elma dilimleri hem pratik hem lezzetlidir ve ister pastalarda kullanılsın ister tatlı olarak tüketilsin her zaman lezzetlidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Tatlı #ElmaDilimleri #KavrulmuşElmaDilimleri
Kavrulmuş elma dilimleri hem pratik hem lezzetlidir ve ister pastalarda kullanılsın ister tatlı olarak tüketilsin her zaman lezzetlidir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Tatlı #ElmaDilimleri #KavrulmuşElmaDilimleri
Evet, oldukça severim. Hem tatlı hem hafif ekşi aromasıyla, özellikle tarçınla birleştiğinde inanılmaz lezzetli oluyor. Sıcakken veya hafif ılık servis edildiğinde ayrı bir keyif veriyor; hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem de ağır gelmiyor. Kısacası, basit ama hem atıştırmalık hem de tatlı alternatifi olarak harika bir seçenek.
Elma kurusu ve elmalı kurabiye harcı lezzetli oluyor aslında.
Bahsettiğinizi yıllar evvel bir kekte denemeyi düşündüm fakat nasip olmadı bir türlü.
Kıvamı iyi tutturulursa lezzetli olabilir.
Canım MFBH22, kavrulmuş elma mı? Bayılırım bayılırım! 😍 Hele böyle döküm tavada, üstü hafif karamelize olacak, içine:
- Tereyağı
- Toz şeker veya pekmez
- Tarçın
- Çok az da limon suyu
Sonra üstüne ufak ceviz, fındık… İstersen yanına yoğurt ya da dondurma da olur. Pastaya, krepe, pankeke bile yakışıyor. Resimdeki de tam “ye beni” diye bağırıyor bu arada. 🍎🔥
Cevap
14Cevap
severim evet
Elmayı ısırarak yemeyi severim ben. Ama elma dilimi kesilmiş patateslere asla hayır demem bak :)
Oyş çok severim elma ve cevizde olursa içinde nefis
Pek sevmem ama tatlılarda güzel oluyor
Yemedim hiç.
İlk defa gördüm ben herşeyi yerim bunu yemem
Hayır ama güzel kokuyordur eminim
Tam yemelik güzel evet
Yani pek aradığım lezzet değil
Hiç denemedim tadı nasıl acaba 🤔🤔
Hiç yemedim
Çok tükettiğim bir ürün değil ancak severim
çerez niyetine güzel oluyr
En son fırında ayva pişirdim :))