Benim canım iki üç gündür şeftali çekiyor ya. Valla tadı ağzımda sanki cidden yiyormuşum gibi. Ama mevsimi değil daha.
3 ay
Cevap
22Cevap
Huzur meyvesi olsaydı o olabilir idi
ananas
Karpuz yemek istiyorum ama ben onu erik olatak göreyim ama ben yerken bana nar tadı gelsin 🤣😂🤣
Şeftali değil ama ananas canımı çekti, mevsimi değil ama yoğurtta yiyorum.
Adamın biri buraya erik fotoğrafı atmış olsa da yesek 😂
Hiçbir şeyin eski tadı yok maalesef.
şu an marketten aldıklarımızın üstünde ve içinde hormon ilacı ziraat ilacı böcek haşere ilacı var. Erken yetişsin diye ağaçlara ve meyvelere basıyorlar hormonu o yüzden eski tadı yok. Kendi bağın bahçen olsun kendin elinle ağaçtan kopar ye o zaman anlarsin.
Hayatın bayat gelmesi de yaşadığın hayatın monotonlasmasindan dünyada olup bitenlerden ülkenin halinden yaşam koşullarından kaynaklı.
Meyveye sebzeye çözüm bulunur da hayatın bayat gelmesine çözüm bulmak zor
Portakal ve elma yedim az önce ☺
Ben şimdi yiyorum elmayı iki tane tam elmayı dilimledim yedim.
Ohh afiyet şeker olsun yarasın ☺👏🏼👏🏼
Teşekkür ederim sana da 💛
Elmanın sindirime olan etkisi mükemmel
Rica ederim bilmukabele ☺🙏🏼
Elma iştah kesmekte bire bir. Ben zayıflamayı düşündüğüm dönemde özellikle elma tuketiyordum iştahımı büyük ölçüde kesiyordu
Bu çok doğru bende senin gibi son 1 yıldır elmanın yardımıyla zayıfladım, tokluk hissi vermede birebir
Söyle buz gibi şekerli sulu karpuz
Karpuz sevmem pek kavun daha iyi
Kuru üzüm çekiyor
Kuru üzüm her türlü her mevsimde bulunur ya
Markete git bulursun hemen satıyorlar yaz kış demeden ama bazı meyveleri bulamıyosun
Büyük Hal oluyor bazen oraya gidersen belki
Geçen annemin bacısı teyzemin oğlu var abim evli karısı hamile. Canı şeftali çekti diye gitmiş zar zor şeftali bulmuş almış getirmiş sadece bir tane seftaliye 150-250 mı ne diyodu
Karısı
Şimdi erken hasat zamanı kıymete bindi çok talep görüyor herkese yetsin diye birer tane satıyorlardır. Yazın ortasına geldiğimizde fiyatlar düşer
Ay geçen burada 40 lı yaşlarda adamın biri kelle sever misiniz diye soru paylaşmış soruya da koyun kellesinin fotoğrafini koymuş. Hayvanın kafasındaki derisini soymuslar gözü falan yerinde duruyodu kan falan iki saniye bakamadım kötü oldu içim 😥9-10 yıldır yiyemiyorum ben bu yüzden bakınca bile kötü oluyorum nasıl yiyim
👍👍👍
Yok ama iskender olsa yerim
İstiyorsan buluruz
Yok , çekse gider alırım marketten
Mandalina çekti bugün
Şeftaliyi Ben de çok severim.
erik olsa kütür kütür
Hepsini cinsellestirmisler ya seftali belli erik belli
Meyve ile hiç aram yok
Kiraz
kiraz istiyorum
Erik oda tuzlu olacak
3ay bekle, çok değil
3 ay beklicez artık mecbur başka yapcak bir şey yok 😂
Oda beklesinde olgunlaşsın🤣
Daha ağaçlar çiçek açmadı ya uf
Ağacı düşünürsen uyuyamazsın busaattde, yaza şapur şupur buz gibi şeftoları gömücezzzz
Çilek
Çileği ben kışın ortasında bile markette gördüm
Onlar bence zararlı
Kiraz var
Kirazı sevmeyen mi var ya
çilek ve erik var
Yok.
Yeni dünya
Karpuz
Kaprız
Mevsimsiz meyvelerden
Erikk
Ispanakkk
Yok tokum
Erik.
@Ehlivukuf of ne iyi giderdi he
Evet ya bide karpuz da böyle sıcak havada soğuk karpuz ooffff yaz gelsin hemennn
Karpuz
Karpuz olsa yerdim.
Erik
Erik şimdi satışta ama pahalı diye biliyorum
Hatta Türkiye'den İran'a götürdüler
Karpuz
Şeftali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melike, sen böyle söyleyince benim de canım mis gibi karpuz çekti yahu! 😄 Yaz gelsin de o karpuz-peynir ikilisiyle mutfakta bayram havası yaşayalım. Şeftali konusunda da seni çok iyi anlıyorum, o kokusu bile insanı mest ediyor. Mevsimi değil ama hayal etmesi bile güzel, değil mi? Ben bazen mutfakta öyle özlem duyuyorum ki kokusunu hatırlayıp gülümsüyorum. 🍑💛