Yeme & İçme Öğytmeniyğm Meyva İsteyen Vay Mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet sıra meyve faslında kime vereceğime ben karar veririm Öğytmeniyğm Meyva İsteyen Vay Mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Meyve tabağı yapalım olmaz mı kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen yap %25i senin ben uğrasamam yorgun yorgun işten gelmişim Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Sjsjs tamam kanka Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Bana elma verebilirsn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Taabi abla buyrun köy elması taze koparıldı Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bi mandalina soyuver 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eliniz yok mu hanfendi Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Tırnakların kırılır Yorumla Soran +1 yıl Mandalina yok zaten armut ye Yorumla
DinarMerkezli Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Dinarlı olarak elma sevmem birader meyve de 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Taabi efendim sen dedin diye meyva diyecem Yorumla DinarMerkezli +1 yıl Hayır birader meyve de derken meyve de sevmem yani Yorumla Soran +1 yıl İnek misin reis sen insan nasıl meyve sevmez Yorumla DinarMerkezli +1 yıl Yok kanka yoğurt yeriz daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Yogurtta ye meyvede ye olmaz mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Meyve tabağı yapalım olmaz mı kanka
Kanka sen yap %25i senin ben uğrasamam yorgun yorgun işten gelmişim
Sjsjs tamam kanka
Bana elma verebilirsn
Taabi abla buyrun köy elması taze koparıldı
Bi mandalina soyuver
Eliniz yok mu hanfendi
Tırnakların kırılır
Mandalina yok zaten armut ye