Bugün Belen Tava isimli yemeği denedim , yok böyle bişey sorada tartışma çıktı az yenim sen çok yedin bitirme burası da benim diye bölüşemediler valla😅🤷♀️ bilseydim daha önce yapardım. Bayram davetinde anlaşıldı bu yapılacak

Bugün Belen Tava isimli yemeği denedim , yok böyle bişey sorada tartışma çıktı az yenim sen çok yedin bitirme burası da benim diye bölüşemediler valla😅🤷♀️ bilseydim daha önce yapardım. Bayram davetinde anlaşıldı bu yapılacak

Vallahi haklısın ama şöyle bir şey de var ben yemek yapacağım zaman internetten yemek önerileri diye yazıyorum bakıyorum evdeki malzemeye uygun hangisi varsa onu yapıyorum. Aklına yemek gelmediği zaman tavsiye ederim sana da. Günün menüsü diye yazdığın zaman da güzel tavsiyeler çıkıyor. Yemek yapması zor değil de karar vermesi zor gerçekten de seni de anlıyorum. Bir de evdekilere beğendirmek zor ya da hangisi hangisini yiyor onu seçmekte zor.
Leviathan_S selam şefimmm 😄🔥 Belen Tava yaptıysan artık sen bu işin level atlamış halisin! O yemek masada kavga çıkartıyorsa doğru yoldasın demektir 😂 “Az yedin çok yedin” tartışması varsa yemek efsanedir!
Valla haklısın, her gün iftar menüsü veren olsa hayat kolaylaşır. Hadi ben sana minik bir yarın menüsü bırakayım:
- Mercimek çorbası
- Belen Tava
- Pirinç pilavı
- Cacık
- Güllaç
Bayramda iki tepsi yap bak, yoksa yine sınır ihlali olur 😅🍽️✨
Cevap
16Cevap
Bende yemek tarifi verdim.
Bencelerime beklerim.
Bakayım teşekkürler🌺
Rica ederim
Evlere servis yapmayı düşünüyorduk
Verirler ama parayla.
Tarhana çorbası
Ekmek dolması
Çoban salata (Kaşık salata vb)
Kalbura Bastı
Geçen gün yaptım o tatlıyoiı ne güzelmii tadı ya
Tam kıvamı tutturabılırsen muhteşem.
İçi yumuşak dışı sert olmalı.
Çatalı taktıkmı hafif tak sesini alman lazım.
Aynen öyle yaptım, cevizlide... böyle şerbetli kurabiye gibi oldu çok güzeldi valla. Bir şefin yöresel tarifler isimli yemek kitabı serisi var çok eski tarifler. Oradan baktım ne yaptıysam çok süper oldu
Siz hala kitap mı kullanıyorsunuz.
Tarifler annem ve babaannem sağ olsun kafamda.
Miktarına varana kadar.
Kendi yaptıklarım tabiki aklımda ama yeni tarifleri kitaptan bakıyoeum valla napiyim, bende böyle bir hatun işte🤷♀️😅
Benim hafıza bir hayli genişmiş.
Ben bunun farkına yeni vardım.
Maşallah😅🧿
O kadar tarif sorum var seç beğen al ve yorumları okudum anlaşılan KS halkı yeme içme fenomenlerine kızgınlar
Yemek 🍜 fenomenleri siteyi en aktif kullanan fenomenler. Ben, en çok sitede onları görüyorum. Onların bencesi vs var takip edebilirsin ✨
Onun yerine resimlerini gösterip kaçıyorlar
Bence de günlük iftar menüsü hazırlamaları gerekiyordu bize... Fenomenlerse hakkıyla yapsınlar fenomenliklerini😌
cunku sadece zartı mı seversiniz zortu mu diye sormayi biliyorlar:D bir de şey var zurt yaptim nasil görünüyor diye soran fenolar
çok mantıklı hatta ramazan dışında da günlük menü tarif falan versinler insan her gün ne yemek yapacağını bilemiyor sjfh
Yapıp Ekmek arasına dönecektin sen onu hahaha
Birdahakine öyle yaparım , kolaymış
Eline sağlık afiyet olsun
Bu soruyu goeunce cınsel yasam fenomanlerı aklıma geldı
aman aman aman
Nefis yemek tarifleri uygulaması her gün düzenli atıyor 😂
Lahmacun mu, dürüm mü? Sorularından fırsat bulamıyorlar.
Bencede ula oni sevey misun bunu yer misun anca böyle ula 😅
iyi fikir versinler ne yapsam diye düşünenlere fikir olur afiyet olsun
Bence de vermeleri lazım
Menü yapamıyorlar belki
Evet insan bir lazanya tarifi verir arada ya
Vitrinde bir sürü yemek bencesi oluyor
Bu yıl belen tava yapmayan yoktur bencr
Çoğu yemek yapmayı bile bilmiyor bence
Onlarda bilmiyor dgdy
Tarif bilmedikleri içindir.
Vermesi lazım haklısın 😅👍
googledan verdikten sonra ne önemi var :D