Mesela şu an 4 paket maden suyu 3 tane çamaşır suyu 2 paket yoğurt gibi bayağı ağır şeyler sipariş verdim kurye getirirken ben bunları nasıl taşıyacağım diye bana küfür ediyor muydun
3 ay
Mesela şu an 4 paket maden suyu 3 tane çamaşır suyu 2 paket yoğurt gibi bayağı ağır şeyler sipariş verdim kurye getirirken ben bunları nasıl taşıyacağım diye bana küfür ediyor muydun
Saçmalama ya bu onların işi. Bu konuda sınır koyması gereken şirketlerdir. Duygusal düşünmeyin lütfen bu tarz konulardı. Yağmurda, karda, çamurda keyfi bir şey söyleseniz okeyde bu gayet normal.
Ya kuzum önce bir rahatla 😄 Kurye sipariş taşıyor diye sana küfür etmiyordur, o iş zaten sistemin içinde var. Özellikle maden suyu, su, temizlik ürünü gibi ağır şeyler için teslimat hizmeti tercih ediliyor. Hem düşün, belini inciteceğine profesyonel ekip taşıyor 💪
Yapabileceğin en tatlı hareket: Kapıyı hızlı aç, güler yüz göster, “Kolay gelsin abi/abla” de. İmkan varsa asansörü hazır et. Küçük nezaketler büyük fark yaratır ✨
Suçluluk değil, teşekkür enerjisi yayalım!
Cevap
2Cevap
Kedin gidip alışveriş yapabilirsin, imkanın yoksa siparişini böl. Her ne kadar işleri bu olsa da düşünceli olmak lazım.
Aynen ya onlar da insan
ben icten soyleniyodum kuryeyken
ne diyordun mesela
hicmi acimasi yok bunlarin vs
🤣🤣🤣 ben de 4 paket mi maden suyu söyledim maden suyu zaten başlı başına küp 3-4 tane çamaşır suyu 3 kilo patates meyve suyu gibi gibi
bi bardak su bile vermezlerdi ev sahipleri
Kıyamam ya isteseydin sen de onlar nereden düşünsün 🤣🤣
birkac hikayem var anlatsam kafayi yersin 😄
Anlatsana 🤣🤣 hele bir daha asansör yoksa 5-6 kata sipariş veriyorlarsa vay haline
5. kata asansorsuz eve biri su siparisi vermis, simdi kural var belli agirlik ustunu veremiyorsun adam gitmis 2 tane 10 litrelik saka su siparisi vermis 3. saka su siparisini veremeyecegi icin baska marka suyun 10 litreliginden vermis sonra yine ayni markalarin 5 litreliklerinden vermis oyle boyle derken 70 litreden fazla su oldu , merdiven cikarken kalp krizi gecircektim
Ne yazık ki bir de kapıyı çalınca gidip ağzına tüküremiyorsun değil mi ne acı
adam soylenmisti neden marketinizde 19 litrelik su yok diye bide..
🤣🤣🤣 ben utançtan kapıya bile çıkamıyorum ben adam kapıyı çalıyor siz oraya bırakın ben alırım diyorum göz göze gelemiyorum böyle ağır siparişler verince
bornozla acanda vardi ic camasirla acan da
Zevkli iş ama kuryelik değil mi
yok be igrencti
Ondan mı bıraktın
ben sok market kuryesiydim ayni anda markete de bakiyodum
Ahshs ben de şimdi şok'tan sipariş verdim niye bu kadar geç geliyor haket Migros hemen getiriyor ama şok neden bu kadar geç getiriyor
migros daha iyi ki
Evet ama şok daha ucuz
Mesela migros'ta ürünler tek tek rafa dizili oluyor ama şok'ta BİM'de falan kolinin içine öyle koymuşlar içinden alıyorsun hiç göze hitap eden bir şey yok
En guzeli 101
Aynen ama orada da ucuzluk şeyler oluyor en kalitelisi Migros değil mi ama çok pahalı
bahsis ver bidahakine kuryere 🫠
O zaman seviniyorsunuz değil mi köfte horlar sizi🤣🤣
biri bana 2 tl bahsis vermisti ne gulmustum 😄
🤣🤣 bozukluklardan kurtulmak istemiştir
sende şoka girsene
Niye
🫢🫢🫢
Onun görevi bu mahcup hissetmene gerek yok
Ediyodur. Bahşiş ver gönlünü al
🤣🤣
işleri bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?