Daha çok neli dondurma seversiniz, dün akşam çocuklar çok ısrar edince külahta alıp az da olsa biraz yedim yemez olaydım yutkunamıyorum:((

Daha çok neli dondurma seversiniz, dün akşam çocuklar çok ısrar edince külahta alıp az da olsa biraz yedim yemez olaydım yutkunamıyorum:((

Sorma yaa bendede öyle durum var yerim ama boğazlar etkilendiği için uzak dururum. Ben lokantada ayranı kolayı bile sıcak su isterim ilişkidir öyle yer içerim. Geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum. Bu arada dünya kadınlar gününüzü kutluyorum iyi ki varsınız 🌹
Bizde dondurma sezonu Temmuz sonu veya agustosta açılır 😀 bizim dondurmayı hakikisini temmuzdan önce ye bakalim o boğaz bir dsha düzeliyor mu ama çakmasını demiyorum marasliyim bizde sezonu yerine gore kapanmazsa kışın süt oranı daha yüksek dondurma yerim
Tabi nerede yedin maras merkezde 2 yer disinda hepsi sahte biri yasar pastanesi biri de maraslioglu baska dondurma gerçek yapan yok
Sen nerede yedin dondurmayı merkezde miydi ismi neydi ki yediğiniz yerin
He anladim olabilir doğrudur bir dahakine gidersen bu yerlerde ye söylediğim yerde emin ol daha iyi anlarsın
İnşallah olur canım 🥰🙂
Vallahi ben 12 ay boyunca dondurma yiyorum. Çok seviyorum. En donunda Ninja’nın dondurma makinesini aldım. Evde her türlüsünü yapıyorum yalayarak yiyorum. Her türlü meyvelerden gerçek sahlepten yapıyorum. Hiç hastalanmadım çok şükür.
Dondurma sezonunu açmadım çünkü dondurmalık bir hava yok. Çilekli vanilyalı meyvenin birçok türünü ve sade aoç seviyorum. Yapmaya üşenmesem becersem kendi yapacağım dondurmayı daha çok severim. Bu arada size de çok geçmiş olsun.
Sağoll:))))
Gri3480 hoş geldin 🍦😄 Sezonu Urla’da ben çoktan açtım valla ama senin boğaz isyan etmiş anlaşılan! Soğuk dondurmayı hızlı yiyince boğaz “Ben buna hazır değilim!” diyor. Ilık ıhlamur ya da bal-limon iyi gelir, küçük bir tüyo şefinden 😉
Ben en çok fıstık, limon ve klasik sade seviyorum. Şu fotoğraftakiler de tam çocuk işi, gökkuşağı gibi maşallah 🌈 Ama akşam serinliğinde külah biraz riskli tabii. Bir dahaki sefere minik top, yavaş yavaş! 🍨✨
Cevap
82Cevap
Ben yaz kış dondurma yediğim için sezon hiç kapanmıyor.
Teşekkür ederim
Kesinlikle zaten dondurma sezonumu olurmuş 😏
Yok ya vallahi hiç isteğim yok.
Temmuz 3.. hafta anca🥴
daha açmadım
Dondurmayı çok severim ve tüm yıl sezondadır benim için. Tabiki kış döneminde yazdan daha az tüketiyorum. Çok şekerli olması hasebiyle ev yapımı gerçek meyveli bazı versiyonlar da denenmiştir. Lezzetli ama dışarıdakilerin fr yeri ayrı, aroma tür olarak kakako, vanilya, karamel, fıstık bazıları..
Eğer kışın tüketirsem akabinde bir kupa yeşil çay vb. içmek olası boğaz şişmesini önleyebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir; dondurmayı tabakta tüketirken biraz mısır gevreğini elinizle hafif kırarak üzerine dökerek deneyinn
Biz hic kapatmadik ki, hala buzluk dondurma dolu, hem de cesit cesit 😋😋
Ay bak aklıma getirdin şimdi, gidip yiyeyim bari😆😅🍦🍧🍨
Tum bunların suçlusu sensinnnn🥴🥴
https://resimyukle.org/a/mxp0IMF3
@wkertenkele
erirse tekrar dondururum ben :D
Yaaa sen atarken renkli renkli iyidi dimi 😅😝
@wkertenkele
Göndermek isteyen onun yolunu bulur ama değil mi gerçi o dediğin doğru ama :D
@ft06yl ben sana oyuncak dondurma göndereyim o zaman olur mu 😊😇🥰
Squishy Dondurma 15 cm Sukuşi https://share.google/7LBOqchPwHQBGczVY
@wkertenkele
yanına bir kaç tane de elma armut ekleyebilir misin meyve de yemedik demeyiz :D
@wkertenkele
Selamı sabahı keselim mi şimdi 2 tane elma armut için :D
@wkertenkele
Vallahi hayır demem ama muzu unutmuşsun onu hatırlatayım :D :D
@wkertenkele o zaman ejdder meyvesi de eksik :D
@wkertenkele
Kendimi senden mi kurtarayım :P
Benim için dondurma sezonu her mevsim var, daha çok limonlu dondurma seviyorum🍋💛 lakin en sevdiğim renk sarı diye değil :))
:))))
Ben yaz kış farketmeden yerim. Ama genelde yanında bir bardak oda sıcaklığında su içerim. Boğazı, mideyi korumak için faydası var
Hayır, o konuda boğazlarımın ağrıma ihtimâli yüksek olduğu için yaza kadar dondurmasız devamm
Henüz yemedim ama canım istiyor
En sevdiğim çikolata parçalı çikolata dondurma ve orman meyveli 🍦
Somuruyormusun isiriyormu
Kaşıkla yerim
Dondurma sezonunu çoktan açtım diyebilirim. Benim en sevdiğim dondurma çeşidi çikolatalı olanı, senin favorin nedir?
Açtık ama maraş dondurması yaşar pastanesinden olmalı mutlaka sizde gitmişsinizdir depremden önceki yerine
Gittiniz mi yaşar pastanesine?
Malatya diye hatırlıyorum yanılmadıysam yakındır diye 1985 ten sonra depreme kadar çok iyiydi yakın şehir diye sordum ben Antepte yaşıyorum ama her fırsatta hafta sonu giderdim
Ben yaz kış yerin özellikle sinema izlerken sefiorum🥰
Canısı henüz nasip olmadı. Ama ben ayda yılda bir magnum bademli yerim.🤭
Benim için dondurmanın sezonu yoktur her zaman yenir
Daha açmadım sezonu. Sevgilimle açacağım 🤣🙈
Benim fav dondurmacı ne zaman açılırsa o zaman ya hem soğuk buralar daha
Sezonu açtınız mı demişsin burada havalar soğuk demişim yani açmamışım?
Havalar ısınınca yiycez herhalde😁
Hıc kapatmadım ki bizim burada acık dondurmacı var hıc kapanmadı kısında
Geçmiş olsun ula yedikten sonra ılık su içseydun da
Yazın seviyorum ben dondurma o. zaman anlamli
Kapatmadımki.. Arada yiyorum. Limon karamel en sevdiğim😍
Her zaman 😊
Nasil yiyordun isirarakmi somurarakmi
Yok ya Henüz dondurma yemedim bak oruç oruç aklıma geldi
Iftar sonrasi ye
Bakalım Aklıma gelirse evde de yok ki Sağlık olsun ya yeriz bir ara
Öyle olsun
Öyle olsun bakalım ısmarlarsan kabul ederim sipariş olarak
Param yok hhahahha
Desene kadınlar gününde benden Sipariş mi bekliyorsun diye bekledim ama paran yokmuş Sağlık olsunaaddadadda
Oldugunda artik ismarlariz
Umarım yine de ısmarlamış kadar oldun damağımda hissettim 😂
Eyvallah
bn açtım royal şeftalili kavunlu ile basladım 👍
Dondurma sezonunu hiç kapatmamıştımki kışın bile buz dolabımda 2-3 çeşit dondurma olur ve hergün yerim
Benim dondurma sezonun hiç kapanmaz yılın 366 günü yaz kış yerim.. favorim şeftali ve kavun aromalı
Dondurma magnumdur o da yemeyelim diye pahalı elbette yeriz de 1 tane yetmiyor sıradan insanlar için normal rakam olabilir
Hayır henüz değil hastalıklardan bir kurtulalım deneriz. 😃😃
Daha hiç aklıma gelmedi bu soğuklarda insanın canı çekmiyor nedense
Sokakta dondurmayı yalayanlar yüzünden dondurmadan soğudum
Henüz açmadık, ama sen gelince özel sezon başlatırız 😄🍦
Dondurma her yaşta her yerde yenmez. Heleki 20 ki yaşlarda değilsen senin kimyani bozar
Hiç kapatmıyorum ki ben. Vişne limon favorim. Böğürtlen de severim.
Hayır açmadım. Çünkü zaten üşüyorum bide onunla yükseltmeyeyim üşümemi🥶
Dondurma sezonunu kapatmıyorum hiç Aralık ayında bile yerim. Vanilya ve çikolatalı severim sadece
Daha cok erken de cok dondurma yiyen biri degilim bir de
Yokbe hatta bugün birazcık rahatsızdım. Çoğu insanın hasta olduğu zamanlardayıx
Açmıyorum. :P Fabrikasyon hepsi. Tatları kötü, hemen eriyor. Eridiğindeki o berbat tat asıl dondurma o. Sahleple evde kendim yapıyorum. Ya da meyveleri makinede çektirerek dondururum.
dundurma sezonu asla bitmez ki :) dandik şeyler olmadıktan sonra hepsini yerim.
Yok daha hiç yemedim
Daha değil hasta olursam eyvallahlar olsun yazın açarım
Ben hiç kapatmadım ki :)
Çoktan.
Ama en sevdiğim irmik helvası içinde seviyorum.
Bana kalsa yaz kış yerim ama diyetimin baş bozucusu kendileri ajsjjdjd
Açmadım yaz gelmeden yiyemem boğazlarım ağrır
Bu karda kışta dondurma mı yenir. Ne diyim de ne olma. Boğazın gitmiştir şimdi senin
Hiç kapatmamıştık ki 🍨🍦🍧
Teşekkürler 🦋
Geceyi sevdiğimden🦉
yaz kış yiyorum
Bir Maraşlı olarak hiç kapatmadim ki 😄😄
Hayir keşke acsak
Bademcik olunca evde bide küçük çocuğun varsa hasta olmamak için bekliyom mecbur
Evet dünden önceki gün açtım.
Dün akşam açtık çok şükür, güzeldi hepsi
Size de afiyet olsun 🙏
Şu mereti hiç sevemedim
Daha soğuk boğazım iniyo hemen 🙃
Tamam😊))
Gene kaçırdım)))
Eyvallah linkler bende açılmıyor bu arada
Google'dan bakarım
Sezon hep açık Mersin'de 😅
O sezon bu sene kapanmadı bende
Ben mi seni görünce böğürtlen li yemek istedim doğanın dağların en güzel yabani meyvesi ama sen de medeniyetin en güzel hanımefendi siniz
Eveeet evvelsi gün yedim
Teşekkürler 🪻
Bensiz yersen öyle yutkunamazsın😐
Hadi ısmarla o zaman 😐
Ben niye geliyorum sen gel :))
İnş. canım djfjf
Hayır açmadım hastayım şu an
Teşekkür ederimmm
Dondurma her sezon var artık diye biliyorum
Yazı beklemeye gerek yok di mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?