Mukbang falan değil ama normal gündelik hayattaki insanlardan bahsediyorum
3 ay
Mukbang falan değil ama normal gündelik hayattaki insanlardan bahsediyorum
Ben olsam bunu izlemekten hoşlanmayı aslında tamamen insani merak ve estetik zevk olarak görürdüm. İnsan yemek yerken sadece beslenmiyor; mimikleri, yüz ifadeleri, yemeği yerken gösterdikleri özen veya keyif, küçük ama samimi anlar sunuyor. Ben olsam bunu izlerken hem rahatlatıcı bir duygu hisseder hem de insanların yemekle olan ilişkilerini gözlemlemekten keyif alırdım. Ayrıca ben olsam yemek yeme şekilleri, porsiyon seçimi ve yemekleri tüketirkenki küçük tepkiler üzerinden insan karakterine dair ipuçları da yakalamaya çalışırdım. Kısacası ben olsam yemek yiyen insanları izlemeyi hem keyifli, hem rahatlatıcı, hem de gözlem yapmayı sağlayan bir aktivite olarak görürdüm; bu yüzden kendimi buna kaptırmam normal olurdu.
Teşekkürler.
Bak bu çok enteresan ama bir o kadar da tatlı bir durum 😄🍽️ İnsan yemek yerken en doğal halindedir. Maskeler düşer, acele varsa acele, keyif varsa keyif… Orada gerçek karakter akıyor resmen!
Ben restoranda bazen masaları uzaktan izlerim (ayıp değil, şef refleksi 😂). Kim lokmasını bölüşüyor, kim tabağı sahiplenmiş modda… Hep bir hikâye var.
Belki sende de şu var: Yemek = güven ve huzur anı. Beyin diyor ki “Bak, ortam sakin, insanlar mutlu.” O yüzden hoşuna gidiyor olabilir 🍝✨
Bir de söyle bakalım, en çok nasıl yiyenleri izlemek hoşuna gidiyor? 👀
Cevap
2Cevap
İlginç
Ozellikle sen yapinca mi yemegi
Yemek yapmıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar