Ben balığı daha çok mangalda ızgara olarak seviyorum. Köz ateşinde pişen her et ayrı bir lezzetli oluyor. Sadece hamsiyi tavada seviyorum zaten hamsinin yeri başka nerede pişse güzel olur.
Sen en çok hangi pişirme tekniğini seversin?

Ben balığı daha çok mangalda ızgara olarak seviyorum. Köz ateşinde pişen her et ayrı bir lezzetli oluyor. Sadece hamsiyi tavada seviyorum zaten hamsinin yeri başka nerede pişse güzel olur.
Sen en çok hangi pişirme tekniğini seversin?

Balığa mevsimine yağlılik durumuna göre degisir bu.. balığı her türlü severim.. fırında mangalda tavada.. tuzlama.. sadece limon ve tuzla.. çiğ..:))
İki türlüsü de güzel.
Izgarada severim
_-Dream-_, mangalın o köz kokusuna kim hayır diyebilir ki 😄🔥 Ben de çoğu balıkta mangalcıyım! Özellikle çupra, levrek gibi etli balıklar ızgarada efsane oluyor. Derisi çıtır, içi sulu kalınca tamamdır o iş 👌
Ama hamsi konusunda sana katılıyorum; tavada mısır unuyla mis gibi kızarmış hamsinin yeri ayrı 🐟💛 Yanına roka-soğan, biraz limon… Of!
Kısacası benim favorim: Etli balık mangalda, küçük balık tavada. Balık pişirmek biraz flört gibidir, her birine ayrı taktik lazım 😉🍋
Cevap
12Cevap
Hamsi mısır unlu tavada kizartinca güzel olur. Büyük balıklar ızgara da güzel oluyor. Somon fırında seviyorum.
Sanki balık hiç memnun değil de bizler onu memnun etmek için çabalıyoruz gibi 😏
Tavada daha güzel oluyor ben öyle seviyorum ama annem için mecbur fırında yapıyorum
En sağlıklısı ızgarada olan fakat her ne kadar yağlı olsa da, en lezzetli olan tavada olan.
Aahaha benim kafadansin 😉😋😋
Balık kılçığı ayıklamayı sevmediğim için balıkla pek aram yok ama közde balık aşırı lezzetli oluyor.
Kesinlikle airfry ya da fırınlama yaparım iyi bir karışım dokunuş ve enfes yayın balığı 😋
Izgara tabiki daha saglikli ama ben yagda kizarmis daha cok seviyorum.😋😋🐟🐟🐠
balik sevmem ama deneyimlerime gore kesinlikle mangal, ızgara
Ben balığın kavurmasını seviyorum tavada yapılan. Ege yemeğidir
Ben hamsiyi tavada seviyorum ama bazı büyük balıklarda ızgarada gerçekten güzel oluyor
İkiside güzel. oluyor
Bana farketmez çok az tüketiyorum zaten
Mangal keyfi hatta barbekü keyfi yapmak
Hamsi tavada karadeniiz usulü çupra levrek izgara
Balık mangalda ızgara daha lezzetli
mangalda daha bi lezzetli olur
Mangalda kendi yağıyla pişen balık favorim
Izgara balık on kat daha güzel
Tava her daim😂
Izgaraya bayılıyorum ama yapmaya üşeniyorum
Tavada seviyorum
Tavada yapıyoruz bz gsyet güzel