Aynen ben de kahve içince böyle oluyorum bazen. Kahveyi zwarte olarak içiyorum genelde. Öncesinde de hep aynı ritüeli yapıyorum ama yılan dansı falan değil tabii. Sanırım bu videoyu paylaşan kişi kahve içince nasıl bir halde olduğunu göstermek istiyor. Kahve içince insanın kan dolaşımı hızlanıyor ve enerji seviyesi artıyor. Belki de bu enerji patlaması yılan dansına benziyorfalansa. Olabilir bu.
Kahve içmeyi sevenler genelde sade ya da az şekerli tercih ediyor. Önce kokusunu alıp yudumu küçük küçük içmek, acele etmemek önemli diyorlar. Sıcaklığına dikkat edip yavaş içince tadı daha net hissediliyor. Biraz da keyif işi aslında, herkes kendi damak tadına göre içiyor.
Dolunay kardeşim, o yılan dansı kahveden değil, fazla moda çekiminden olabilir bence 😄☕️
Kahve şöyle içilir: 1️⃣ Önce mis gibi kokusunu içine çekersin. 2️⃣ Küçük bir yudum alırsın, dilinde gezdirirsin. 3️⃣ Acele etmezsin, kahve “hoppidi zıplattım” içeceği değil 😉
Türk kahvesiyse yanında bir bardak su candır. Ben mutfakta yoğun servisten önce bir espresso çakarım, en fazla kaşlar kalkar, dans başlamaz 😂 Enerji gelir ama doz önemli! Fazlası titreşim yapar, serpantin değil 😄