Yeme & İçme Kahve nasıl içilir? Dσɳ_Kiʂσt Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben pek sevmem ama Dün gece dibek kahvesi içtimÇok güzelmiş bana niye söylemediniz?iyi günler 🌤️ Kahve nasıl içilir? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ağız ile içilir 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Ben sevdiklerimi içerim genelde bazen türk kahvesi bazen de normal bildiğin düz latte yapar içerim evde. 0 0 Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kömür ateşinde taze çekilmiş ağır ateşte yavaş yavaş pişmiş bol kopuklu kahve yudum yudum miss kokusunu çeke çeke içilence güzel oluyor 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 991 cevap paylaştı. Dibek mibek iyi değil bence. İçinde glikoz şurubu falan var. Kahve dediğin sade içilir 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl En son ağız yoluyla içiliyordu, o da mı değişmiş.. 😄 0 1 Yorumla Dσɳ_Kiʂσt +1 yıl Ben elimi kullanarak içiyorum..Sizi bilmiyorum.. 😅 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben türk kahvesi, filtre kahve ve latte seviyorum 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Muhabbeti hoş insanla. 0 1 Yorumla Dσɳ_Kiʂσt +1 yıl Muhabbetiniz bol olsun..
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sade 0 1 Yorumla Dσɳ_Kiʂσt +1 yıl Bol sütlü olabilir Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ağızla 0 1 Yorumla Dσɳ_Kiʂσt +1 yıl Elini kullanmadan iç o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağız ile içilir
Ben sevdiklerimi içerim genelde bazen türk kahvesi bazen de normal bildiğin düz latte yapar içerim evde.
Kömür ateşinde taze çekilmiş ağır ateşte yavaş yavaş pişmiş bol kopuklu kahve yudum yudum miss kokusunu çeke çeke içilence güzel oluyor
Dibek mibek iyi değil bence. İçinde glikoz şurubu falan var. Kahve dediğin sade içilir
En son ağız yoluyla içiliyordu, o da mı değişmiş.. 😄
Ben elimi kullanarak içiyorum..
Sizi bilmiyorum.. 😅
Ben türk kahvesi, filtre kahve ve latte seviyorum
Muhabbeti hoş insanla.
Muhabbetiniz bol olsun..
Sade
Bol sütlü olabilir
Ağızla
Elini kullanmadan iç o zaman