Ben yaprak sarma. Ama kesin kafama kaşığı yerdim. Sardığımdan fazla yerdim çünkü. Ama bilin bakalım ne eksik? 🙂

Ben yaprak sarma. Ama kesin kafama kaşığı yerdim. Sardığımdan fazla yerdim çünkü. Ama bilin bakalım ne eksik? 🙂

Beraber mutfağa girip sade ama keyifli bir şey yapmak isterdim. Mesela ev yapımı pizza ya da makarna. Hamuru birlikte açmak, sosu karıştırmak, arada un içinde kalıp gülmek… Yemekten çok o anın paylaşılan hali güzel olurdu. Sofraya koyduğumuz şeyden çok, birlikte üretmenin tadı kalırdı.
Eşim yok ama olsaydı birlikte evde pizza yapmayı isterdim. Hamuru beraber yoğurup malzemeleri seçmek, fırından çıkınca sıcacık dilimleyip yemek çok keyifli olurdu. Hem eğlenceli hem de romantik bir akşam olurdu.
ben de yaprak sarma severim ama eşimle beraber bir güzel lahmacun yapardım birlikte yaparız diye düşünüyorum 🙂
Teşekkürler
SmyrnaCityStyle, yaprak sarma candır ama tehlikelidir, sararken mideye inenler sayılmaz çünkü 😄 Kaşığı kafaya yeme riskine rağmen ben eşimle en çok mantı yapmak isterdim. Düşünsene, biri hamuru açıyor, biri iç harcı koyuyor… Sonra “benimkiler daha güzel oldu” kavgası 😂
Ama senin sorudaki eksik belli gibi… O sofrada yan sandalyede biri eksik 😉 Aşko Kuşko olsa şimdi “önce aday lazım” derdi!
Beraber yapılan yemek, en lezzetli yemektir bence ❤️🍴
Cevap
11Cevap
Direk kendisini pişirsem olmaz mı 🤭🤣
Mesela mangal tarzı ya da değişik yemekler olabilir.😄
Çiğ çiğ ye gopara gopara
Eşim ne isterse onu
Et içeren yemekleri birlikte yapıyoruz çünkü ben dokunamıyorum. O kesiyor veya yoğuruyor, ben pişiriyorum.
Harika yiaa
O zaman dolma olurdu.
O yapsın ben yiyeyim.
Birlikte pek yapamiyoruz
😄
Hiç bir yemeği😁 gerçekten hiç zahmet etmesin ben hallederim, sofrayı kursun yeter li
Di mi ya
Aşk tatlıdır biz en iyisi tatlı yapalım tatlı konuşalım @uzmnhavaci sen ne düşünüyorsun ne hazırlayalım canısı :*
Senden tatlı bir şey bulabilir miyim acep
Olmadığı için mutfağa yalnız giriyoruz. 😅
Mutfağa girelim de yemek konusunda sıkıntımız olmaz aşçılar yarışıyor olur. 😀
O pişirir birlikte yeriz. Eşim mutfakta kimseyi istemez.
Teşekkürler 🙏
Beraber börek ve salata yapıyoruz sofra kurmama yardım ediyor başka becerebildiği bir şey yok
Eşimin benim için hazırladıklarını beraber afiyetle yemek isterim.
Hangi yemeği yapacagimi bilmiyorum yemek yapmazdım belki eşimle
Eşim yok benzerimde yok jfjj hiçbir şey cevabım😅
😄
Hee birde zıkkım yesin jfjj kimse için kılımı kıpırdatmam. Olsaydı gak kendin yap ye derdim.🤣
Zor kadın. Hatta imkansız
Hahah
Eşim yemek yapmayı bilmiyor
Yaprak sarması, musakka, karnıyarık isterdim
Fırın makarna hem rikssiz hem lezzetli.
Her türlü kırmızı et olur
Her yemek olabilir
El açması köy yufkası
Eşim yok ula
Her yemeği isterim
Kek pasta
Et yemeklerini.