Off, canım nasıl kahve çekti... arabada kahve içmek güzel oluyor bir de yanımızda bize eşlik eden tatlı bi beyefendi varsa 🫠

Off, canım nasıl kahve çekti... arabada kahve içmek güzel oluyor bir de yanımızda bize eşlik eden tatlı bi beyefendi varsa 🫠

Arabada cok severim. Bazen evde kahve yapar deniz kenarına götürür icerim. Bazende kahve alirim denizi seyrederek icerim.
Bu bana resmen terapi gibi geliyor.
Ne zaman gitsem huzur buluyorum😇
Kahve dediğin böyle bir manzaralı yerde içilir
Nazende bak şimdi… kahvenin tadını yüzde elli çekirdek, yüzde elli ortam belirliyor 😄 Arabada, camdan hafif serin hava giriyor, fonda bir şarkı, bir de yanında kafa dengi tatlı bir beyefendi varsa… O kahve Michelin yıldızlı olur ☕✨
Bence mekan önemli ama asıl mesele his! Bazen deniz kenarı, bazen araba içi “kahve kokulu yollar”… Yeter ki keyif olsun. Ama dikkat, üstüne dökülmesin; bir keresinde virajda Americano’yu kucağıma indirmiştim, romantizm yerle bir olmuştu 😂🚗
Cevap
19Cevap
mekan önemsiz
Bence hiç önemli değil, önemli olan nerde içtiğin değil kiminle içtiğindir.
Kahveyi yapıp getiren olduktan sonra yerin ne önemi var : ))
Güzel soruya güzel cevap vermek gerekir : ))
Hayır değil, bende sevdiğimle yolda ilerlerken bir şeyler yudumlayarak yol almak isterdim
Yer, mekan önemli değil asıl önemli olan kiminle içtiğin
Farketmez. Bazen sadece yanındaki bazen manzara bazen de kahvenin lezzetli olması yetiyor.
Genelde umurumda olmaz ama oturarak keyifli şekilde içmeyi tercih ederim.
Kırk yılda bir içtiğim için benim adıma önemli smimi ortam lazım bi kere
Evet güzel oluyor benimkini fark etmiyor ama evde içmek daha keyifli hissettiriyor özellikle güzel bir hanımda bir şeyler yaşandıktan sonra :)
Kahve içmiyorum
o beyefendinin bi de arabasi varsaaaa... ulan ne menfaatci yaratiklarsiniz siz
Kahve olsun yeter. Ama güzel kahve olsun
Hayır önemli değil
Ev olursa daha makbül.
Sevdiğim aktivite
Önemli değil, kahve sevmiyorum
hayır9
Kiminle içtiğin önemli bence
Mekan önemsiz
Değil.
Hayır önemli değil.