Yeme & İçme Kahve içmek için bardak önemli mi? berkayyyss3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben kahvelerimi özelilikle filtre ve amerikano kahveyi bu bardak olmasa içemiyorum sizde de öylemi? Kahve içmek için bardak önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
wiwiwiuyauyauya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Ictin her birsey icin bardak onemli kahvenin turune gore bile kullanicagim bardak farkli olur 1 1 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Evet yaa ben bu tarz bardakları seviyorum kahvede çay da mesela fark etmiyor benim için Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Neden içemiyorsun? Bardağın tadı mı var ki illa bunu arıyorsun? 1 5 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Valla buna nasıl alıştım bilmiyorum ama ben kahvenin tandinı bundan alıyorum valla başka bardakta içemiyorum Yorumla Biçay 8 ay Zenginlik brom, bi bakıma şımarıklık da diyorum Yorumla berkayyyss3535 8 ay Yok cano ya dışarı da ki kahveler alıştırdi birde sabahların içmeye vaktim olmuyor bu kahveyi alıp çıkıyorum ondan alışkanlık oldu Yorumla Biçay 8 ay Afiyet, şifa olsun🙏 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Sağol kardo Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değişik kupalar seviyorum 1 1 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Ben öyle değilim mahaselef Yorumla
-neo- Takip Et Guru Yaş: 42 8 ay böyle zevkleri olan insanları severim. ben de türk kahvemi hep aynı fincanda, ve hep aynı şekilde yapılmış severim. hatta aynı saatte :) 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Önemli degil ama ben de bu bardaklarda iciyorum hatta iki şer tane aldim küçük orta büyük daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 8 ay Önemli tabii 1 1 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Bende öyle düşünüyorum Yorumla
Sebaibad Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 8 ay O bardak el yakmıyor mu ya? :D Benim için önemsiz. 1 6 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Benim elim yanmıyor hajdjkd Yorumla Sebaibad 8 ay Demir mübarek. :D Yorumla berkayyyss3535 8 ay Hajsjsjs Cidden öyle biliyormusun Yorumla berkayyyss3535 8 ay Demir bilek ye diyorlar bide büyük elim hajdjdkoskd Yorumla Sebaibad 8 ay big boysun demek ki Yorumla berkayyyss3535 8 ay Hajsjdjdj sayılir Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 8 ay Çoğu zaman sorun olmuyor 1 1 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Bana oluyor fincan da ya da başka bardakta içemiyorum Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 8 ay Yapsana içelim 🥱@HeartofFire 1 2 Yorumla HeartofFire 8 ay Ben niye yapıyorum ya sen yap shdh Yorumla emre00488 8 ay Yaparız yaparız 😜☕ Yorumla
SABAHATAŞKAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Değil 1 2 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Halla halla Yorumla berkayyyss3535 8 ay İyiymiş Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Önemli tabii 1 3 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Benim için de öyle Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 8 ay 😌👌 Yorumla berkayyyss3535 8 ay 🙏👉👑👑👑👈 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% 8 ay Fincanda içerim 1 1 Yorumla berkayyyss3535 8 ay Ben fincan da içemiyorum Yorumla
teo26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Kahve sevmiyorum. Bardağı da önemli olmuyor. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç önemi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ictin her birsey icin bardak onemli kahvenin turune gore bile kullanicagim bardak farkli olur
Evet yaa ben bu tarz bardakları seviyorum kahvede çay da mesela fark etmiyor benim için
Neden içemiyorsun? Bardağın tadı mı var ki illa bunu arıyorsun?
Valla buna nasıl alıştım bilmiyorum ama ben kahvenin tandinı bundan alıyorum valla başka bardakta içemiyorum
Zenginlik brom, bi bakıma şımarıklık da diyorum
Yok cano ya dışarı da ki kahveler alıştırdi birde sabahların içmeye vaktim olmuyor bu kahveyi alıp çıkıyorum ondan alışkanlık oldu
Afiyet, şifa olsun🙏
Sağol kardo
Değişik kupalar seviyorum
Ben öyle değilim mahaselef
böyle zevkleri olan insanları severim. ben de türk kahvemi hep aynı fincanda, ve hep aynı şekilde yapılmış severim. hatta aynı saatte :)
Önemli degil ama ben de bu bardaklarda iciyorum hatta iki şer tane aldim küçük orta büyük daha iyi oluyor
Önemli tabii
Bende öyle düşünüyorum
O bardak el yakmıyor mu ya? :D Benim için önemsiz.
Benim elim yanmıyor hajdjkd
Demir mübarek. :D
Hajsjsjs Cidden öyle biliyormusun
Demir bilek ye diyorlar bide büyük elim hajdjdkoskd
big boysun demek ki
Hajsjdjdj sayılir
Çoğu zaman sorun olmuyor
Bana oluyor fincan da ya da başka bardakta içemiyorum
Evet benim için önemli
Yapsana içelim 🥱
@HeartofFire
Ben niye yapıyorum ya sen yap shdh
Yaparız yaparız 😜☕
Değil
Halla halla
İyiymiş
Önemli tabii
Benim için de öyle
😌👌
🙏👉👑👑👑👈
Fincanda içerim
Ben fincan da içemiyorum
Benim için önemli
Kahve sevmiyorum. Bardağı da önemli olmuyor.
Hiç önemi yok
Önemli
değil.
Hauir
hayır
Önemli
Bende öyle değil
Evet Kupa da olsun
Bence hayır