Yeme & İçme Kahve içerken sunum sizin için önemli midir? Karahindibaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Biz kahve içebildiğimize şükrediyoruzz dkdkxlsldlsSen yabancı değilsin kanka sunumu xkskslsls Güncellemeler8 ay Süper Soru 🍀 Kahve içerken sunum sizin için önemli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lezzete bakarım ama. Sunum da göz zevkimiz için hoş oluyor. Afiyetle 1 1 Yorumla Karahindibaaaaaa 8 ay Lezzet konusunda rakibimiz yok kxkdldTeşekkürler efenimmm Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Yani bazen evet böyle kendime bir ortam yaratmaya çalışıyor isem evet önemli 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Tabii ki önemli. Özellikle arkadaşımsa daha fazla önem veririm 1 0 Yorumla
fastandfurious_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Ben hiç önemsemem kahveyi versin önüme yeterli 😄 1 2 Yorumla Karahindibaaaaaa 8 ay Bence de 😂 Yorumla fastandfurious_ 8 ay 🥳. Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Kahve olsun yeter sunuma gerek yok 1 1 Yorumla Karahindibaaaaaa 8 ay Kesinlikle Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Öenmli değildir benim için... 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Hiç önemi yok kahvenin sade önemli olması kâfi 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Önemli benim icin😇 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Çokta değil 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Önemli değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Lezzete bakarım ama. Sunum da göz zevkimiz için hoş oluyor. Afiyetle
Lezzet konusunda rakibimiz yok kxkdld
Teşekkürler efenimmm
Kahve içtiğime bakarım gadası
Yani bazen evet böyle kendime bir ortam yaratmaya çalışıyor isem evet önemli
Tabii ki önemli. Özellikle arkadaşımsa daha fazla önem veririm
Ben hiç önemsemem kahveyi versin önüme yeterli 😄
Bence de 😂
🥳.