Yeme & İçme Çay yoksa her şey eksik, çay varsa her şey tamam mı? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor 🙋🏻♀️Çay mı kahve mi😀🥱 Arabesk kraliçesi mi 💚❤🌟Müge Abla mı snjkd Güncellemeler4 ay Sabır gerek çay da bile demi çökmeden içilmiyor da 'Kafa çayı' içen de ne bileyim Çay yoksa her şey eksik, çay varsa her şey tamam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 4 ay Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çayın içine ne atmış acaba 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 4 ay Erosun okunun toz karışımını katmış 🙂🤭 Yorumla u _-Dream-_ 4 ay İyi bakalım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve iyi gider 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 4 ay Afiyet olsun o zmn kral tabi ne zmn içiyorsan smsmsd u Barış_LonelyForever 4 ay Her an içebilirim smhksd
00Zorbey00 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Oda olmasa sosyal içeceğimiz olmayacak gibi. Peki çayını yablız başına koyu demli içen birşsş için ne yorum yaparsın 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 4 ay Bizim ailede bir tabir var' kafa çayı 'ondan içiyormuş derdim. Nasıl içiyorsunuz anlamıyorum Yorumla
Liyann Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Saatin daha yeni farkına vardım müge anlıyı görünce 🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 4 ay 😃 sarı papatya daha yayına girmedi sanırım Yorumla
Berceste01 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Seninle içilen rakı helal sensiz içilen su bile haram 1 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Dibek kahvesi çok iyi 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 4 ay Osmanlı, dibek, menengiç bunlar sevilesi şeyler Yorumla İzmirin-BeyEfendisi 4 ay Çok haklısınız hanımefendi Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahveden devam ben 😌 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 4 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok ilginç şeyler :D 0 0 Yorumla
x_CiciKız_x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 584 cevap paylaştı. Çay değil de kahve 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% 4 ay Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Kahveee 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çayın içine ne atmış acaba
Erosun okunun toz karışımını katmış 🙂🤭
İyi bakalım
Kahve iyi gider
Afiyet olsun o zmn kral tabi ne zmn içiyorsan smsmsd
Her an içebilirim smhksd
Oda olmasa sosyal içeceğimiz olmayacak gibi. Peki çayını yablız başına koyu demli içen birşsş için ne yorum yaparsın
Bizim ailede bir tabir var' kafa çayı 'ondan içiyormuş derdim. Nasıl içiyorsunuz anlamıyorum
Saatin daha yeni farkına vardım müge anlıyı görünce 🤦🏻♀️
😃 sarı papatya daha yayına girmedi sanırım
Seninle içilen rakı helal sensiz içilen su bile haram
Dibek kahvesi çok iyi
Osmanlı, dibek, menengiç bunlar sevilesi şeyler
Çok haklısınız hanımefendi
Müge abla çay keyfi sigara bla bla
Kahveden devam ben 😌
Hiç halim yok yaşamaya..
Çok ilginç şeyler :D
Çay önemli 😅
Tam da böyle 😀