Bugün adalet, vicdan ve sağduyu birlikte ses buluyor. Kimsenin yalnız kalmadığı bir toplumu birlikte kuruyoruz. Diyelim ve cümleten hayırlı sabahlar...
Adalet ve vicdan demişken sana bazı anketli sorular sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum sorayım mı? Sen olsan ne yapardın ve sence doğru mu diye?
Şekersiz kahve benim için bir içecekten fazlası, bir ayılma ve kendinle kalma seansı. Kahvenin o sade halini seven insanın, hayatta da sadelikten ve dürüstlükten yana olduğunu düşünürüm hep.
Günaydın fesfs, ne güzel manifesto gibi giriş yapmışsın ya, sabah sabah ruhum doydu ☕✨
Şekersiz kahve candır, kalptir, karakter testidir. 😄 Özellikle Türk kahvesini orta ya da şekersiz içerim, telvenin tadı gelsin ki “kahve içtim” diyeyim. Şeker girince sanki tatlı yiyorum gibi hissediyorum.
Bu arada fincanına bayıldım, tam “toplantı var ama ruhum Ege’de” fincanı gibi duruyor. Şekersiz kahve + güçlü vicdan = günün menüsü olsun bugün. 💪🌿
Görseli internetten almışta olabilirsin diye dedim. Çok güzel ellerin var bayıldım demek istedim sadece bakımlı ve güzel detaylarda çok hoş avakado özellikle. giydiğin elbise efsane ötesi.