Yeme & İçme Kahveyi şekerli mi seversiniz şekersiz mi? Tamamabiteşekkür Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bu ara şekerli nescafeye sardım Şekerli Şekersiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahveyi şekerli mi seversiniz şekersiz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. fark yok benim için 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Kahve içmiyorum ama illa icmek zorundaysam sekersiz 0 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Önceden şekersiz kahve icemezdim bi ara diyete girdim o zamandan beri şekersiz içiyorum 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 5 ay Kahvede ayrım yapmam. Şekerli de içerim şekersizde. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hep sade 0 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Çayı şekersiz kahveyi azıcık şekerli içerim 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 5 ay Yeterince tatli bir insan oldugumu dusunuyorum 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 5 ay Şekersiz içerim ve genellikle sütlü içerim 0 0 Yorumla
YouAreMySunShine Takip Et Xper 2 Yaş: 38 5 ay Şekersiz. Şekerli kahve midemi bulandırıyor. 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Orta severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
fark yok benim için
Kahve içmiyorum ama illa icmek zorundaysam sekersiz
Önceden şekersiz kahve icemezdim bi ara diyete girdim o zamandan beri şekersiz içiyorum
Kahvede ayrım yapmam. Şekerli de içerim şekersizde.
Sade olsun lüffen
Hep sade
Her zaman sade olur kahvem.
Şeker kullanmam ben.
Orta şekerli severim...
Çayı şekersiz kahveyi azıcık şekerli içerim
Yeterince tatli bir insan oldugumu dusunuyorum
Şekersiz içerim ve genellikle sütlü içerim
Zehir gibi kahve mi içilir
Şekerli severim ve sütlü
Tam olarak ondan içiyorummmm
Şekerli seviyorum senide seviyorum ❤️