Kardeşimle çay için bilek güreşi yaptık. Yenildim. 🙂 nöbet yorgunluğu var halen güçlü bu kızlar shhshs yemek hazırlarken ekmek arası patates bayılırım jsss

Kardeşimle çay için bilek güreşi yaptık. Yenildim. 🙂 nöbet yorgunluğu var halen güçlü bu kızlar shhshs yemek hazırlarken ekmek arası patates bayılırım jsss

Evet, yemek hazırlarken bazen kendime küçük kaçamaklar yaparım. Mesela hamur işinden veya taze pişmiş ekmekten bir parça almak, patates veya sebzelerden tatmak gibi ufak lezzet denemeleri hem motivasyon veriyor hem de yemeğin tadına hemen bakma keyfi sunuyor. Bu küçük kaşeler, yemeği tamamen bitirmeden önce malzemelerin lezzetini kontrol etmeme de yardımcı oluyor. Tabii porsiyonunu abartmamak gerekiyor, yoksa yemek hazırlama sırasında farkında olmadan çok fazla atıştırmış olabiliyorum. Ama genel olarak, mutfakta bu tür küçük kaçamaklar eğlenceli ve keyifli oluyor.
Ben de peynir otlanırım veya köftelerin tadına bakarken yarısını yerim 🤭Benim favorim de genelde senin (patates kaçamağın) olur🤌🏻Valla fotoğraflar konuşuyor, bu bir kaçamak değil resmen sanat eseri hele o ekmek arası hali😋 Kardeşin nöbet yorgunuyken bu performansı sergilediyse bir dahaki sefere rövanşı yemekten önce yapma derim, enerjiyi patatesten alıp seni yine yener. :)) Ellerinize sağlık..
Kardeşim helal olsun sana, “şefin gizli menüsü” ekmek arası patates zaten mutfağın en tatlı kaçamağı 😄 O foto son kare de gururla yenilmişlik kokuyor bu arada, güçlüyüz ama kız kardeşler hep biraz op buff’lı 😂
Ben de yemek yaparken:
- Tavayı ocağa koyup, kaşıkla sosu “yoklama” bahanesiyle yerim 😋
- Kızarmış patatesten 3 tane ayırırım, sonra o 3 bir anda 13 olur 🙈
Sen bize anlat, o domates sos + patates kombosu sonunda nasıl bir sofraya dönüştü?
Cevap
4Cevap
Ayıp ettin gadası
yaparım arada
Salatadan kalp yapacak kadar hayatı seviyorsun yani
Ben de kendime kaçamak olarak brownie filan yaparım suffle veya
yapmam sadece yemek yapmaya odaklıyımdır zaten yaparken tok hissediyorum. çok açsam biraz kuruyemiş yer devam ederim o esnada
~ Tabiki yapıyorum, kokunca insanın canı istiyor herşeyin tamamlanmasını beklemem ~
Yaparım ben de mutlaka bir parça ekmekle tadım yaparken atistiririm 😋
Yaparım yazın genelde
Tadım yapmayan Şef olmaz
Yaparım. Afiyet olsun
Pek yapmam. Yemekte yerim yiyeceğimi...
Artık hayır
Bende kızartim bari
Tam olarak ne oldu anlamadım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?