- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
5 ayGenelde yaparlar ama bu tamamen ilişki dinamiğiyle ilgili. Seven, önemseyen kadın sevmediği bir yemeği arada sırada eşinin gönlü olsun diye yapabilir. Ama bu sürekli hale geliyorsa bir noktada yorucu olur. Sağlıklı olan, sofranın tek taraflı değil ortak zevke göre şekillenmesi. İki taraf da bazen ödün verir, bazen kendi sevdiğini yer. Bu denge bozulmadıkça sorun olmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bşrine misafirliğe gitmiştim taze fasulye ayıklıyordu ince doğrayıp pişiriyorum eşim böyle seviyor diyordu. Bende dedim milleti memnun etmeye çalışma kalın da pişirsen aynı tat. Evdeki herkesin isteğine göre yemek yapılmaz. Yaparsın yiyen yesin yemeyen aç kalsın. Ya da kendi yapsın yesin dert olmasın. Genelde kadınlar dikkat ettim sevmeselerde başkaları seviyor diye yapıyor. Pişirme şekline bile başkaları karar veriyor.
1108 Yorumla- 5 ay
Evet ne güzel düşünceli olmak işte. Ya karşılıklı nezaket anlayışlı oldu mu her şey kolaylaşır. Kadın yemek yapıyorsa erkekte sofraya yardım eder. Yeter ki nezaket anlayış saygı olsunn. O zaman kadın zaten seve seve içtenliğiyle yapar.
- 5 ay
Bende yapmasını taktir ettim. Nasıl yaptığını değil 😐
- 5 ay
Tabiki de ama şöyle de olur. Mesela ben karnıyarık çok severim. İyi pişmiş olsun demek de kabalık olmaz sanırım. Ama sizin memnun etme durumu o şöyle ; be yaparsan yap teşekkür etmeyen memnun olmayan sürekli laf eden ve asla söylenmekten geri durmayan inana tipi.
- 5 ay
Zaten nezaket çok önemli. Oda bir teşekkür etmekten ve yardımcı olmaktan geçer. Bende yapılana laf eden beğenmeyen sürekli memnun olmayan insanı sevmek mesela. Bir teşekkür etmek eline sağlık demek bence hiç de zor olmamalı.
- 5 ay
He ona katılıyorum. Memnun olmayanlar ayrı. Ama eşim olsa sevdiğim yemeği yapması gayette beni mutlu ederdi. Ki bende inat var. Mesela benim sevdiğim yemeği hiç yapmıyorsa kendi sevdiği yemeği de ben ona yaptırmaz uyuz ederdim 😂
- 5 ay
Hahah ben inadını kontrol eden birisiyim artık. Ama bendeki inat 10/20 istersem ama. Ve asıl bana denk gelme şansın yok 😂 burcum ve yükselenime güvenerek pardon pardon diyerek uzaklaşırsın 😂 hem eşitlik işte daha ne olsun😂
- 5 ay
İkizler ve yükselenim de aslan sen düşün 😂
- 5 ay
Yok ya kadınlara karşı daima saygılı ve anlayışlıyım. Gidipte tartışacak değilim ya 😅 ama uğraşan mutlaka yorulur sonuçta biz de yorgunluk yok 😂
- 5 ay
Hahaha dur gülüyorum kusuruma bakma 😂 sen burçlarla ilgin yok sanırım 😂 ben nezaketen hoşgörülü olurum kafa şişirmek istemem 😌 ama tabiki saygı çerçevesinde kurulan iletişime daima saygı duyarım. Yeter ki kendimizi bozmadan iletişim olsun 😌
- 5 ay
Evet öyle ama ben gereksiz yere inat etmem 😅 her şeye inat ediyorsan o ayrı. Her şeye inat etmeyi ben gereksi buldum ve vaktinde vazgeçtim 😐
- 5 ay
Boğa, Oğlak ve Aslan burçları genellikle zodyakın en inatçı burçlarıdır. Yaşam tarzlarını kimse için değiştirmek istemezler! Başak, Yengeç ve Yay gibi burçlar genellikle inatçı değildir, ancak değerleri sorgulandığında inatçı olabilirler. İkizler, Terazi ve Balık burçları en az inatçı burçlardır.
- 5 ay
İkizler burcu çok zekidir. Her ortama ayak uydurur. Enerjik ve pozitiftir. Bunu aslan ile birleştirince cesaret dik başlılık özgüven çoğu duyguyla birleşince düşğn işte o benim 😂 ve ben burada zamanında 80 k insanın psikolojisini dinlemiştim yardımcı olabilmek için o yğzden çoğu burç özelliğini tanıdığımdan bende de olabiliyor. Ama burca takılmam çok. Çünkü her aynı burç aynı karakter değil sonuçta. Mesela biz ikizler de aslında çok şnatçı veya aslan. Ama çok inatçı olduğumda hep kaybettiğimi fark ettim hayatım da. Bende inattan vazgeçtim mesela. O yğzden ne yaşadığımız çok önemli. Yani ben inatlaşmam. Gerçi benle inatlaştırmam da 😂
- 5 ay
Mesela bir konu da inat edemezsin haklısın derim bitti 😂😂
- 5 ay
Hahah biri benim burcumu özellikleri vs araştırmıştı seninle uğraşılmaz demişti 😂 istersen vereyim bi bak bende çoğu burcun özelliğ var o burç hakimi hanımefendi öyle demişti 😂 bilgin varsa bilgilerden vereyim bak ne özellik var 🤣🤣
- 5 ay
O öyle değil be. Gidipte burçlarını soracak edecek iletişim de bulunmadım. Sadece her çeşit insanla muhatap olduğumdan illa denk gelmişizdir 😂gidipte kadınlarla samimi olacak değiliz ya. Hem burçlarla aslında çok alakalı değilim. Ama ben burcumu ve yükselenimi söyleyince bir çekiniyorlar 😂 ben zaten bir kadınla iletişim kursam anatomisni çıkarırım 😂
- 5 ay
Ne o bilgim yok 😐 sende araştırmacı mısın gittin öğrendin mi 😂
- 5 ay
Yok alakası yok 😂hani işin espirisi ama bak mesela iyi iletişim kurarım sesim de iyidir ama çapkınlıkla işim olmaz. Zaten sinine bağlı insnsım. Ben diyorum burçları çok kafaya takmamak gerek. Burçlar özellik veriri yaşantı önemli. Zaten o dediğin de aslan burcunda var ama işte herkes aynı değil. 😐
- 5 ay
Bende araştırmacıyım da öyle değil. Hani kafama takılırsa bakarım bilgi edinirim. Bilgi güzeldir tabiki. Bende mesela kafasına koyduğunu yapan bir insanım. 😐
- 5 ay
Ya ben içimden geldiği gibi konuşurum. Dürüstlüğe önem veririm. Hani konuşmak istemiyorsam uğraşmam iletişim kurmam. İnsan zaten bunu belli eder. Ama burçlara bakarsak her insan aynı der dururuz. Önemli olan zaten sağlıklı iletişim kurabilmek.
- 5 ay
Ben kitabı bıraktım yazılarım vardı yazmayı da bıraktım 😐
- 5 ay
O zaman şöyle söyleyeyim konuşmamdan bile bunu anlayamıyorsanız sürdürmenin bir anlamı yok. Ben yalandan nefret ederim. Bir yalana 10 doğruyu silerim. Hani bu konuda mizahım da olmaz şakam da olmaz. Yani o kadar netim.
- 5 ay
Tabiki de. Ama her sağlıklı insan da anlaşacak değil ki. Sadece saygı nezaket anlayış olsun yeterli. Herkeste maalesef ince düşünce olmuyor. Zaten insanların en büyük eksikliği bu 🤲
- 5 ay
Ya başkasını ben bilemem. Pek doğru insan yok zaten. Ama aklımdan geçeni insanın yüzüne söylerim. Ki zaten insnsın konuşma adabından usulünden üslubundan anlaşılır. Benim çoğu arkadaşım bana bu insan basıl derdi yazışmaları atardı yani.
- 5 ay
Tabiki de öyle. Şu zaman da sağlıklı iletişim altın değerinde. Zaten az çok yaşadık belli yaşa geldik. Ne tür insanlar gördük duyduk. Ya insanın kusuru da olabilir kusur da sevilir. Ama benim akış hocam vardı derdi ki seni düşüncelerin de bile aldatmayacak arkadaşlıklar edin. İşte ben buna değer veririm. Çünkü 6. Hissim gerçekten güçlüdür. İnsanları kolayca tanırım x
- 5 ay
Bende birde huy var mesela tanışıyorsam birisiyle hani o samimiyet olursa en başta ben buyum derim. En güzeli budur. Çünkü sağlıklı iletişimin asıl temeli böyle olmalı bence 😐
- 5 ay
Ya insanlarla biraz konuşsam iyi kötü tanırım kısa sürede. Mesela çok kitap okuyorsan şunu bilirsin. Her insanın bir cümlesi onu anlatan kelimesi ve zamanlaması vardır. Mesela ben hızlı düşünen hızlı yazıp cevap veren bir insanım. Bir işim varsa haber ederim. Ama işim yoksa haber yoksa geç cevap veriyorsam veya gidip bekleyen kişiye değilde başkalarına yazıyorsam bunu zaten kişi anlar değil mi. İşte ben o anlayanlardsnım.
- 5 ay
Ya mesela derim en başta ben yalandan nefret ederim. Ne olursa olsun yalan olursa o an iletişimi keserim. Sevsen de ölsem de bir anda soğuma gelir sıkılır ve bitiririm. Hani öyle huy var. Birde dürüstlük yani açık sözlülük. Mesela konuşmak istemeyebilir insan bunu söyle anlayış
Ve saygı görürsün derim. Ama işte insan yanlışta anlayabiliyor. Oysa ben kendimi söylüyorum. . Diğer türlü yalanla başlayan zaten doğru ilerlemez. - 5 ay
😂
- 5 ay
Düşünce ve duyguları filtrelemeden dürüst net açık biçimde ifade etmek şeffaflık bana daha fazla önemliymiş gibi geliyor. Mesela biri diğerinin davranışlarından hoşlanmıyorum derse bu şeffaflık olmaz. Her özelliğin beni itiyor demek yerine çok inatçısın baş edemiyorum fikirlerini değiştirmek zor derse. Kendimi yontmak için fırsat verilmiş olunur.
- 5 ay
Ben her zaman derim kitap okuyan bir insan veya yazı yazan insanlar kelimelerle cümlelerle arası iyidir. Üslup insanın karakterinin yansımasıdır. Yani ben içimden geldiği gibi konuşurum. Ama karşımdaki insan yalan konuşursa veya farklı davranırsa zaten bir soğuma geliyor.
- 5 ay
Valla ben 8-10 kuralı bariyeri koyuyorum. O zaten yeterli oluyor 😅
- 5 ay
Ben arkadaşlığa çok önem veririm. O yüzden daima kendini bozmamaya veya insanı tanımak için eğer ki samimiyet kuracaksak 8-10 ay arkadaşça konuşuruz derim ben mesela. Bizim insanlarımız sabırsızdır. Genelde hemen sevgili olmak ister veya samimiyet ister veya ilgi alaka ister. Herkes acelecidir. Ama gerçekten değer veren buna saygı duyar. Ve bu süre zarfında da neyse yine o olur.
- 5 ay
Ama bunu önemsemeyen kısa sürede kaçar gider. Bu yğzden doğru insana testim budur hep. Boşuna dememişler ; bir insanın bir eline cenneti versen diğer eline dünyayı. Ama cennet sabretmek gerek beklemen gerek deseler ama dünya istediğim zaman senindir dediklerin de yine dünyayı tercih ederler. Buda o mesele. Değer veren kalır. Verir gibi yapan gider.
- 5 ay
Oo çok iyi açıkladın. Tanımak sevmek isteyen sabreder. Diğerleri herşeyi hızlandırmak istiyor. Çabucak yaşayıp neyinden nefret ettin de bu kadar üzülüyorsun. Zaten ilişkilerini çerez gibi yaşayanlar mutlu olamaz ki.4 gün flört ettim 1 ayda sevgili oldum 3. cü ay anlaşamadık ayrıldım çok üzgünüm acı çekiyorum.3 ayda neyin acısı 😀 o sürede milyon tane iyi duyguyu nasıl biriktirebildin. Bilmiyorum bazen samimiyetsizlik hissediyorum.
- 5 ay
İşte zaten öyle ilişki bana heves gibi geliyor. İnsanlar çok tuhaflar. İnsan sevdiği insnsın hangi saatte su içtiğini bile bilir. Ama bunu sevgili gibi konuşurken öğrenemez. Arkadaşken öğrenir. Sohbet ederek konuşarak öğrenir. Bir de ben böyle düşünüyorum. Değer veren yazar eder konuşmak ister ve bekletmez. Ama vermeyen umursamaz olur. O yğzden gerçekten değer vermesi önemli. Çünkü ben hala seni sen olduğun için kabul edenlerin bir zenginliktir anlayışına vakıfın. Öyle düşünüyorum. Şu zamana baktığımız da kaç tane güvenilir insan var. O yüzden bu kurala daima tabiyim. He sevmek zorunlulukta değildir. O ayrı mesele. Mesela evet iyi anlaşırsın değer verebilirsin ilgi bile duyabilirsin ama insan gördüğün de etkilenmesi de gerek. Yani sadece konuşarak olmaz , sadece görmeyle de olmaz, sadece ile hiçbir şey olmaz. Bu yüzden insan kalben hissetmeli aklen onay almalı ve gözle de beğenmeli. Ama bu olmuyorsa da hiç değilse arkadaşlığına saygı duymalı.
- 5 ay
Valla ben detaycıyım. Kolay kolay unutmam. Ama işte artık eskiden takıntılık vardı artık umursamıyorum. İyi gelene iyi kötü gelenle iletişimi kesiyorum. Hani derler ya geldiğin de biz mi kapıyı açtık ki giderken kapatalım. Benim ki o hesap. Ben içimden geldiği gibi konuşurum isteyen kalır isteyen gider. Ama h değilse sağlıklı iletişimi değmeyecek insanla kurmam.
- 5 ay
Orasını bilemem tanımıyorum sonuçta. ama sende biraz uçursmamazlık var gibi 🤣
- 5 ay
Var ama birilerini devamlı arayıp sormak benim sevgimin göstergesi değil. Genelde bunu sorun etmeyecek insanlarla ilişki kurmaya çalışıyorum tabi onlarda sınırlı sayıda oluyor. Karakterimi bildikleri için bu bizi önemsemiyor demiyorlar. Bu da benim içimi rahatlatıyor. Anlaşılmak bu dünyadaki en iyi şeylerden biri. Kendimi açıklamak zorunda kalmamak.
- 5 ay
Ya orası ayrı. Benim dediğim şey şu. Mesela hani flörtleşecek kadar samimiyet kurduktan sonra olan şey. Diğer türlü zaten kimse kimsenin özel hayatına karışamaz. Hani mesela arkadaştır gidipte neredesin kimlesin diyecek değil. Haddi de değil. Ama mesela samimiyet ilerlemişse bir ilgi alaka varsa doğal olarak insnalsr ilgi duyduğu insana saygıdan çevresine biraz mesafeli olur hiç değilse karşı cinse. Ama mesela birisiyle çok samimi olsam ve başkasıyla da samimi olduğunu görsen soğurdum yani. d ama arkadaştır veya öyle arada bir denk geldikçe iletişim kurduğum saygı duyduğum insandır yine önemsemem yani. Sadece fark bu.
- 5 ay
Beyaz yalan deriz biz ona. Oda şöyledir ki inansın kırılacağı üzüleceği bir konu vardır incitmek üzmemek için veya erkenden öğrenmesin diye söylenilebilir. Ama bilemem ya ben yalandan hoşnut olmam. He mazim var mı var. Çocukken yalan söyledim dşye herkesin içinde dayak yemiştim babamdan. Belki de ondan sebep. Ama hani şu zamanı düşününce güven diyorsak belki de bu sebep.
- 5 ay
Valla bilemem insan özel hayatına müdahaleden çekinir. Ama bazıları da hoşnut olur. Ben genelde iki şey derim. Bir yalan olmayacak. İki ; konuşmak iletişim kurmak istemiyorsan bunu bana söyle karşılığında anlayış ve saygı göstermeksin derim. Bu kadar. herkes aynı değil. Kadın zekasını tanıyan bir insanım 😐🤣
- 5 ay
Bilemem 😅 sadece şu hayatta güvendiğim güvenebildiğin ve gerçekten bize biz olduğumuz için değer veren kaç insan var 1 bile büyüktür 😌
- 5 ay
Kıslandırma eylemine giren gördüğüm en canım insandır. Çünkü ; kişiyi anında soğutur. Tabiki de mesela gönül almak yerine kıslandırma eylemine girmesi çekmez daha da iter. Bende onu diyorum işte karşıdakine bağlıdır davranışım. İlgili ise ilgili olurum değilse iletişimi keserim. Kiminle ilgili ise onunla oldu derim.
- 5 ay
Ya flörtte şöyle mesela en basiti birisiyle flört ediyorsun ama canın sıkıldıkça yazıyorsan veya vaktim yok deyip başkasına vakit ayırıyorsan işim yokken işim var diyorsan zaten o flört değil keyfidir. Ben burada bile çok görüyorum. Gider adam veya kadın anlatır bana yazmaz gide rbaşaksına yazar vs dşye. İştr bu da önemli
- 5 ay
Bir kadın seni o an terk etmez. Aslında Aylar öncesin de terk etmiştir. Sen yalnızca o gün öğrenirsin. Ve o an zannedersin?
- 5 ay
Suamuştur demedim ama. Bazı kadınlar kendini hiç değiştirmeden devam eder o kişiyle ilişkisine. O an bir şeye kırılmıştır veya bir şey olmuştur bunu hissettirmez. Zamanla kurtulur. Ama bunu karşı taraf göremez
- 5 ay
Valla ben laf etmem zaten konuşkanım görüyorsun zaten. Bir kadın susuyorsa bitmiştir onu hepimiz biliriz. Ama şuda var bazı kadınlar da ilgi alaka görünce kendilerini vazgeçilmez görür Buda ego kibir verir Buda mesela hoş değil.
- 5 ay
Valla bayadır kitap okumuyorum. Ama zamanında söz şiir deneme türleri çok yazdım. İçimden geldiği gibi konuşuyorum kimseyi taklit etmem 😐🤣
- 5 ay
Hayır be. Şunu demek istedim. Zaten kadın ilgi alaka dediğim gibi onsuz yapamaz. Ama gösterdiğin kişi kendini bir şey sanarsa yani böyle üstten konuşursa soğuk davranırsa da vazgeçmek kolaydır. İşte kısaca karşıdaki insanın tavrına davranışına göre ben öyle davranırım. Mesela sadece ilgi duymak hoşuna giden bir kadına da sürekli ilgi gösterilmez. Çünkü sırf ilgi görmek için gelmişse bizden alacağı tek şey vakit olur.
- 5 ay
Evet oysa kitap çok faydalı. Bende bayadır okumuyorum ama niyetim var biraz düzen kurduğum da az kafamı rahatlattığım da başlıcam. Kitap zihni de gönlü de ferahlatır.
- 5 ay
Valla anlamadım açıkçası uyku saati geldi ondan sanırım ilginin mi ifadesi sıkıcı 😅
- 5 ay
Naz o değil. Bak bazı kadınlar beğenildiğini duymak ilgi görmek hoşlarına gider. Bunu bir süre devam ettirir sonra hevesi bitince de iletişimi keserler ben bundan bahsettim. Diğer türlü naz yapan insan yine açık kapı bırakır ilgisi olduğunu da gösterir yine belli eder yani. Diğer türlü zaten kadına naz yakışır ağır başlılık yakışıyor ona bir şey demem sadece bazıları var ki bu anlattığım gibişrr
- 5 ay
He pardon özür dilerim. Hayır yani anlamında demek istedim farklı gelmiş olabilir kusuruma bakmayın 🤲
- 5 ay
Valla insanlar tuhaf. Gerçi şu dönemde maalesef hemcinslerim kadından beter 😂
- 5 ay
Neyse teşekkür ettim istişare için. Ben yatayım artık bu saatlere kalmazdım da bugün BM’yle oldu huzurlu geceler 🤲
- 5 ay
Laf etmesen şaşırırdım 😂 kadınlar daima haklıdır değil mi 😂uykum var f
Yorma beni 😐 - 5 ay
Bu devirde öyle maalesef ama herkes farklı sonuçta. Nasipte ne varsa o. Uykum var ve değerli 😂
- 5 ay
Yok ya takıldım öyle Estağfrullah 😐🤲 teşekkür ederim. Gözler gidiyor benim 😂
- 5 ay
Huzurlu geceler 🤲
Bence denge kurulmalı eski eşim nefret ettiğim halde çok sevdiği bazı Azeri yemeklerini yaptığında emeğine saygımdan yerdim o da aynı şekilde benim sevdiğim kendi sevmediği yemekleri bir şekilde tüketebileceği tarzda yapar yerdi. En basitinden ben yumurtayı az pişmiş yerdim kendisi dakikalarca haşlardı :D önden benim yumurtaları alırdı herkes zevkine göre yerdi.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam 😌 güzel soru, mutfaktan kalplerin içine dalmışsın resmen.
Birçok kadın (hatta birçok erkek de) sevmediği yemeği, eşi çok seviyor diye yapıyor. Bu tamamen “seviyorum seni, al bak karnın da mutlu olsun” jesti 💁♀️ Ama sürekli kendini yok sayan da uzun vadede mutsuz oluyor.
En güzeli:
- Bazen onun sevdiği pişer
- Bazen seninki
- Bazen de “orta yol menüsü”
Yani ideal sofra, ikinizin damak tadının karışımı 😉02 Yorumla- 5 ay
Valla bilemiyorum insanlara sormak lazım
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayKankaaa sormuşsun, ben cevaplarım tabii 😄🍳
İnsanlara sormaya gerek yok, restoran işletiyorum; çift menüsü net böyle:
Bazen onun sevdiği, bazen seninki, bazen de “idare et menüsü” kuruluyor.
Yeter ki biri hep fedai olmasın, yoksa gönül yanar, yemek değil. 😌🍽️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı.
u 5 ayyapan vardır
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı.
5 ayEvet aşk bazen sırf onun sevdiği yemekleri de sevebilmekten geçer
21 Yorumla- 5 ay
Yapsın değil mi 😐
5 ayÖyleleri kaldı mı?
12 Yorumla- 5 ay
Şimdikiler bulaşık yıkamayı kölelik olarak goruyor
- 5 ay
Zaten o bile saçmalık. İnsan da saygı nezaket anlayış olur. Sorumluluk olur. Bunun sebebi olgun değiller. Olgun olmayan sorumluluk alamaz. Herkes kendine hizmetçi arıyor maalesef.
5 ayYaparım tabii ki.
14 Yorumla- 5 ay
Tabiki öyle olması gerek bence de 😐
- 5 ay
Eee yani zevklerimiz çok zıt biriyee evlenmem zaten 😅
- 5 ay
Zaten insan anlaşamadığı insanla evlenmeyi bırak iletişimi sürdürmez 😌
- 5 ay
Doğru
Bencil olmayanlar yapar.
11 Yorumla- 5 ay
Bencil olanla zaten evlenilmez 😐
5 ayEvet kadınlar çok fedakardır
13 Yorumla- 5 ay
Yaparız diyorsun yani. Bazıları da kendi sevmediğim şeyi yapmam diyorlar 😐
- 5 ay
Kadına göre değişiyor işte her kadın bir değil ki
- 5 ay
Tabiki de. Valla evlensem sütlaç ve karnıyarık daima ricacı olurdum 😂
5 ayHanımcı erkekler nasıl varsa kocacı kadınlarda vardır.
00 Yorumla
5 ayYapmaz
11 Yorumla- 5 ay
Yapanlar da vardır ya sörf sevdiği için yaparlar bence 😌
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayYaptık yıllarca, bi kıymeti olmadı
00 Yorumla
5 ayseviyorsa yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySevmediğim yemeği niye yapayım
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKendim yemiyorsam yemek yapmam işim mi yok
Cevap sahibi5 ayAma onun sevmediği yemeği de onun yanında yemem ya da o gelecekse pişirmem. Erkek arkadaşım kuzu eti olan evin önünden geçmez mesela.
Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Yaparlar
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaparlar evet
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaparım evet
00 YorumlaYapar
00 YorumlaYapardım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem