Yeme & İçme Kola mı yoksa Fanta mı? İTÜUzayMühendisliği Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yemekler yanında sizce hangisi? KOLA SARI KOLA Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler4 ay Güncel Kola mı yoksa Fanta mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 4 ay Vayyy itülü olduğunu belli ediyorsun helal kardeşim 1 46 Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Bdhsbxsbxhsbbx ne alaka be Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yani kullanıcı adın öyle 😂 itü nasıl bir yer bu arada? Ben itülülerin düşman gördüğü okulda okudum ama mühendis değilim benim bölümüm itüde yok Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Hangi okulda okudun? Boün mü Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay İtü şu an altın çağında bence gayet iyi Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ytü Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Hee o mu bdhsbxhsbx Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Düşman değiliz be bilâkis kardeşiz Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Aynı zamanda o da benim eski okulum Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ciddi misin? Hangi bölümdeydin? Bir de ben tüm okulun nefret ettiği fakülteden mezunum Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Elektronik Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Hangi fakülte be bdhsbxhxb Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yani aslında bilmen lazım bence hangisi olabilir bir tahmin et😂 Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Haaa Excel'ci misin bshsbsbx Yorumla Cevap sahibi 4 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 4 ay Bütün okul eğitimi zorbalıyodu nasıl bilmezsin Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Nasıl ya bilmiyorum ipucu ver aga Yorumla Cevap sahibi 4 ay Sen kaç sene okudun ytüde Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Az okudum 1-2 sene falan Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Söylesene ya ne bilem ben Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Niye nefret etsinler ki? Mühendislik değil mim Yorumla Cevap sahibi 4 ay Eğitim fakültesi Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Matematik veya fen falan mı Yorumla Cevap sahibi 4 ay Hayır sayısal değil Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Hey Allah'ım ya Rabbim Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Dicen mi knk Yorumla Cevap sahibi 4 ay Neden Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Yaw merak ettim Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Hadi de bdhsbd Yorumla Cevap sahibi 4 ay Burdan bölümümü söylemek istemiyorum sözel bölüm ve öğretmenim Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay tamam o zaman özelden yazınız hanımefendi Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Ya alt tarafı bir bölüm ne uzattınız Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Hasbinallah ya akşam akşam Yorumla Cevap sahibi 4 ay Okul öncesi Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Okul öncesi var mıydı? Hiç bilmiyordum Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Okul öncesi öğretmenliğinin EA olduğunu sanıyordum Yorumla Cevap sahibi 4 ay Eskiden EAdı sonra sözel oldu. Hangi yıllarda okuldaydın? Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay 2 sene önce diyelim bshsbxbs Yorumla Cevap sahibi 4 ay Neden ayrıldın sevmiyo muydun? Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Hacı çok soru soruyorsun bdhsbzhsb Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Eğer merak ediyorsan özelden yazabilirsin ve ben de cevaplarım Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Ama burada çok mesaj birikiyor Yorumla Cevap sahibi 4 ay Sen sormuyorsun sanki😂 Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Yaw tamam da Allahım ya rabbim Yorumla Cevap sahibi 4 ay Neden bu kadar sinirleniyorsun ki şimdi Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Sinirli değilim normal konuşmam bu Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay Ama hani bazen ergen ergen tavırlara gelemiyorum Yorumla
SimliAyin Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Sarı soda 1 1 Yorumla İTÜUzayMühendisliği 4 ay O ne be bdxhsxb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Vayyy itülü olduğunu belli ediyorsun helal kardeşim
Bdhsbxsbxhsbbx ne alaka be
Yani kullanıcı adın öyle 😂 itü nasıl bir yer bu arada? Ben itülülerin düşman gördüğü okulda okudum ama mühendis değilim benim bölümüm itüde yok
Hangi okulda okudun? Boün mü
İtü şu an altın çağında bence gayet iyi
Ytü
Hee o mu bdhsbxhsbx
Düşman değiliz be bilâkis kardeşiz
Aynı zamanda o da benim eski okulum
Ciddi misin? Hangi bölümdeydin? Bir de ben tüm okulun nefret ettiği fakülteden mezunum
Elektronik
Hangi fakülte be bdhsbxhxb
Yani aslında bilmen lazım bence hangisi olabilir bir tahmin et😂
Haaa Excel'ci misin bshsbsbx
Hayır
Bütün okul eğitimi zorbalıyodu nasıl bilmezsin
Nasıl ya bilmiyorum ipucu ver aga
Sen kaç sene okudun ytüde
Az okudum 1-2 sene falan
Söylesene ya ne bilem ben
Niye nefret etsinler ki? Mühendislik değil mim
Eğitim fakültesi
Matematik veya fen falan mı
Hayır sayısal değil
Hey Allah'ım ya Rabbim
Dicen mi knk
Neden
Yaw merak ettim
Hadi de bdhsbd
Burdan bölümümü söylemek istemiyorum sözel bölüm ve öğretmenim
tamam o zaman özelden yazınız hanımefendi
Ya alt tarafı bir bölüm ne uzattınız
Hasbinallah ya akşam akşam
Okul öncesi
Okul öncesi var mıydı? Hiç bilmiyordum
Okul öncesi öğretmenliğinin EA olduğunu sanıyordum
Eskiden EAdı sonra sözel oldu. Hangi yıllarda okuldaydın?
2 sene önce diyelim bshsbxbs
Neden ayrıldın sevmiyo muydun?
Hacı çok soru soruyorsun bdhsbzhsb
Eğer merak ediyorsan özelden yazabilirsin ve ben de cevaplarım
Ama burada çok mesaj birikiyor
Sen sormuyorsun sanki😂
Yaw tamam da Allahım ya rabbim
Neden bu kadar sinirleniyorsun ki şimdi
Sinirli değilim normal konuşmam bu
Ama hani bazen ergen ergen tavırlara gelemiyorum
Sarı soda
O ne be bdxhsxb