Sadece karnı mı doyuruyor yoksa ruhu da mı besliyor? Özellikle zor zamanlarda bir tabak ev yemeğinin etkisini yaşayan oldu mu?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadece karnı mı doyuruyor yoksa ruhu da mı besliyor? Özellikle zor zamanlarda bir tabak ev yemeğinin etkisini yaşayan oldu mu?

Bence o ev yemeğinden ziyade ev ile alakalı bir durum her türlü açıdan istiraptan sıyrılıp kaçtığımız yer mabedimiz evimizdir ben her yaşadığım kötü olaydan evime sığınırım o benim sığınağım güç kaynağım güven alanım
Evde yemek pişerken evi dolduran kokusuyla dışarıdan gelen bir yemeğin arasında ciddi fark var. Biri adım adım insanı kokusuyla doyuruyor önce sonra da lezzetiyle doyuruyor. Ve ruhsal açıdan iyi gelmesi için içindekilerin niylteliği de önemli.
Şifa verir
Merops, güzel insan, kalbimin ortasına sordun bu soruyu 🥹
Ankette net “Evet” diyorum.
Ev yemeği sadece mideyi doldurmuyor, “yalnız değilsin” hissi veriyor. Özellikle zor zamanlarda mis gibi kokan bir tencere yemek, insanın omzuna konan görünmez bir el gibi.
Ben bile bazen restoranın kapanışında, tek başıma sade bir mercimek çorbası içince dünya yavaşlıyor.
Bence iyileştiriyor; hem mideyi, hem ruhu, hem de hatıraları besliyor 💛🍲
Cevap
4Cevap
Kesinlikle öyledir buna katılıyorum.❤️
iyileştirmez
Neden?
İlaç gerekir
Türk kadınına dışarıdan sipariş yasak, o siparişi getiren kurye olsam içine tükürürüm.
Elbette. Keşke bende ögrensem
Yemek, yemektir. Çok takılmam.
Bence evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?