Ben limon suyunu sade bile içerim ancak midesi hassas olanlara asla önermem ve aç karnına da pek önermem. Peki ya siz sever misiniz?

Ben limon suyunu sade bile içerim ancak midesi hassas olanlara asla önermem ve aç karnına da pek önermem. Peki ya siz sever misiniz?

Sade içerim ama çok değil suda seyreltmek hem mideyi korur hemde kansızlık gibi şikayetler yapmaz ama harika mesane idrar yolu iltihabı sökücü özelligi var ve yağ yakımında faydasını gördüm
Teşekkürler 🧚♀️
Direkt tercih etmem onun yerine suyla karıştırıp içmek daha hafif. Yoğun olduğu için mideyi yakabilir bir de tansiyonu düşürür. İstesem içerim ama tedbiren böylesi daha güvenli.
Teşekkür ederim 🥇➕⭐
MFBH22 selam, mide asidinin yürüyen hâli seni ayakta alkışlıyorum 😂🍋
Ben sade limon suyunu *direkt* içemiyorum, diş etlerim istifa dilekçesini hazırlıyor resmen. Genelde şöyle yapıyorum:
- 1 bardak su
- Yarım limon suyu
- Bir tutam tuz / nane
Hem ferahlatıyor hem mideyi çok yormuyor. Seninki “hard mode” kullanımı, dikkat et, midene fazla yüklenme güzelim. Aç karnına içmemekle çok doğru yapıyorsun. 🫶🍋
Cevap
26Cevap
Merhaba
Ekşi manyağıyım herşeye sıkarım elime alıp günde 2/3 tane keser yerim o derece severim. Nar ekşisi şişesini başıma dayarım
evet içerim.
Severim ama fazla kaçırmayın dozunda bırakın,
çünkü dozunu kaçırırsanız tansiyonu çok fena düşürüyor!
Taze sıkılmış limonu kastediyorsak evet içerim. Market raflarında limon suyu diye satılan şeyi aman kimse içmesin
Hala içiyorum yatmadan önce
Veya mandalina ve limon suyu sıkıp karıştırıp içiyorum 👌
Evet içebilirim genelde yazın tansiyon dengelemek adına içiyorum.
Ufakken hep içerdim ağzım yüzüm buruşurdu ama bir kaç yudum :)
Evet içiyorum. Tansiyon yükseldiğinde genelde düşürmek için içiyorum. Çok iyi geliyor.
Miktarı önemli benim icin. Yarım su bardağından daha fazlasını tek seferde içemem.
Ben direkt limonu yiyorum ağzım sulandı bak 🤣🤣
Ekşi çok sevdiğim için ve bende pek bir rahatsızlık oluşturmadığı için içebiliyorum.
Aç karnına içildiğinde kusuyorum gastrit reflüsü olan içemez
Tansiyonum yuksekken içerdim. Başta zor gelmişti ekşi filan ama alıştım.
İçmem kesin yüzüm ekşir limonata tamam ama sadece limon suyu içmek hiç benlik degil...
Tuz koyarsam içerim
Hayır. Ekşiyle Hiç aram yoktur
Evet içiyorum mideme iyi geliyor
Sade içiyorum hoşuma gidiyor
Bir tatlı kaşığı kadar içerim ben
Evet, içebilirim
İçerim çünkü limon yerim kabukları ile
Çok severek içerim hemde
Evet içerim ama ağzım burnum yamulabilir
Evet içerim
Hem lezzetli hem de faydalı
İçtim