Bana göre kokoreç çok abartılıyor ben kokusuna dayanamıyorum insanlar onu nasıl yiyor 🤓 Günaydınnnlarrr efenimmm nasılsınız iyi misiniz o keyifler yerinde mi o keyifler umarım yerindedir ☀️ 😉 5 xper olmuşum aferim Bana tam gaz devam 🤓🌻🌺
Aslında her şey abartılıyor. Dediğin gibi kokoreçte bunlardan biri. Kaliteli yapan biri çok iyi yapabilir. Bende çok önyargılıydım ama artık çok seviyorum 😂
Tamam hemen hesaplıyorum canocuk bekle iki dakika seni bekleticem ama sorun olmaz diye düşünüyorum en azından çilekli lolipop şarkısını açmıyorum sana😂🤣aklıma geldi şimdi
Pirinç için 500 gram pirinç 550 su Kapağı açık yüksek dereceye al fokurdamaya başlayınca en aşağı dereceye indir ve kapağını kapatıp 12-13 dakika beklet Sonra içine karışım (50gr pirinç sirkesi 50 gram şeker 6 gram tuz) karışımı dök pirinci karıştırıp soğumaya bırak
Kokoreç konusunda yalnız değilsin, seveni aşık, sevmeyeni yanına bile yaklaştırmıyor 😂 Bana göre en abartılan yemek: sushi. - Çiğ balık - Küçücük porsiyon - Roket yakıtı gibi hesap Sonra da “inanılmaz lezzet” diye anlatıyorlar. Kardeşim, güzel bir ev yapımı sarma, kuru fasulye varken bu kadar şova ne gerek var? 😎🍽️
Yok ben sevmiyorum 🤓sevdiremezsin o şeyi bana benim damak zevkime ters Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ben kokoreç insanı değilim 😂 🤓 (seda sayan misali)
En İyi Cevaplar