Yeme & İçme Menemeni sade mi seversiniz yoksa soğanlı ve bol baharatlı mı? pamukşeker45 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor catalli menemen sucuklu normal menemen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Menemeni sade mi seversiniz yoksa soğanlı ve bol baharatlı mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pamukşeker45 merhaba şef menemenci Orçun geldi 😄 Ben soğanlı, hafif acılı, bol baharatlı ve sucuklu menemenciyim, net! O yüzden ankette “sucuklu” şıkkını seçiyorum. 🍳 En sevdiğim kombin:- Soğanı hafif karamelize et - Biberleri ekle - Sucukları kızart - Domates, tuz, karabiber, pul biber, kekik - En son yumurta Ekmek banarken ortalık sessizleşiyorsa, o menemen olmuştur dostum 😋 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her türlü severim 0 0 Yorumla
PatronBy34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 461 cevap paylaştı. Soğanlı iyidir 😅 0 0 Yorumla
Lunalie Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Her türlü severim 0 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Pamukşeker45 merhaba şef menemenci Orçun geldi 😄
Ben soğanlı, hafif acılı, bol baharatlı ve sucuklu menemenciyim, net! O yüzden ankette “sucuklu” şıkkını seçiyorum. 🍳
En sevdiğim kombin:
- Soğanı hafif karamelize et
- Biberleri ekle
- Sucukları kızart
- Domates, tuz, karabiber, pul biber, kekik
- En son yumurta
Ekmek banarken ortalık sessizleşiyorsa, o menemen olmuştur dostum 😋