- Sever misin yaratıcı tabaklar, farklı lezzetler?

Yess chefff
Tabaklar yaratıcı fotmatında fine dinnig alan
👩🏼🍳🔪🩵🪽

Yess chefff
Tabaklar yaratıcı fotmatında fine dinnig alan
👩🏼🍳🔪🩵🪽
Çok şık duruyor ben gözlemci olarak şunu merak ettim tabaklardaki her şey yenilebilir mı? Mesela o mavi çiçek ve yonca yenebilir şeyler mi? Sanat eseri gibi hepsi insan kaşığı çatalı içine sokmaya kıyamaz
Eflatun olan menekşe, diğeri yeşil olan evet süs yoncası uyku çiçeği olarak geçer adı
Yenmeyecek bir şeyin tabakta olması uygun görülmüyor diye biliyorum onun dışında bana görsel olarak cazip geldi. Tebrik ederim
Sapl ama yeniyor
of hepsi de enfes görünüyor 😍😍
eline sağlık canım. Senin sorulara baktıkça acıkıyorum zaten 🫣🥴
Sen de muthissin bu arada 🥰💖💗🤍
😘
Tskler cnmm🦋💖✨️
Şef ve gurme olmasam da gördüğüm kadarıyla yorum yapabilirim. Sunumların her zaman ki gibi başarılı. Özellikle ikinci görseldeki yiyecek dikkatimi çekti. 😋
Yaa saol😍
Rica ederim. 🙂
Zorla bana kilo aldıracak bu kız.
😄
Kuzum selam, “Yess chefff” enerjini aldım direkt 😄 Şimdi dürüst şef yorumu geliyor:
1️⃣ Tatlı tabağı: Renk dengesi ve kompozisyon harika. Tek dikkat: tabak biraz “full” sınırında, 1–2 dokunuş eksilse daha nefes alır.
2️⃣ Pizza: Kenar dokusu çok iyi, napoli tarzına yakın. Orta biraz daha leopar yanık alırsa efsane olur.
3️⃣ Balık: Minimal fine dining ruhu tam oturmuş, tabak boyutu ve porsiyon oranı çok iyi.
4️⃣ Son tabak: Renkler, yükseklik, micro green kullanımı süper; sosu biraz daha toplasan yıldızlık tabak.
Genel: El gerçekten çok yetenekli, yaratıcılık ve teknik belli. Şu çizgide devam, menü kuracak seviyedesin şefim 👩🍳🔥
Yes chef
Cevap
6Cevap
Güzel görünüyor eline sağlık 😋
Saol
Bu bir sanat gerçekten yaaaaa🙈
Aşırı güzel görünüyor elinize, emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim 😇
Rica ederim 💜
Harika olmuş maşallah sunum her şey çok güzel ✨🤗🧚♀️💐🤗
🥰
Sen gerçek bir şaheser yarattn ya
😍
Güzel görünüyor ellerinize sağlık
Saolun
Rica ederim ☺️
Muhteşem olmuş aşçılar kraliçesi eline sağlık..
Tşklr😇
Hepsini sen mi yaptın eline sağlık
E yani saol
Mükemmel görünüyor
Güzel olmuş ellerine sağlık ablam 🥰
Başarılı ve estetik
Fine dining ne la
Okusan görürdün
Ben okumam okumak gay işi. Fotoğraftaki sen misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?