Bir anda canım çekti aklıma geldi baktım nette asla böyle bir şey yok bende hemen elleri sıvayıp kendim yapayım dedim.
Ve yapıcam merak ediyorum nasıl olacak.
👩🏼🍳🔪🩵🪽

Bir anda canım çekti aklıma geldi baktım nette asla böyle bir şey yok bende hemen elleri sıvayıp kendim yapayım dedim.
Ve yapıcam merak ediyorum nasıl olacak.
👩🏼🍳🔪🩵🪽
Ben daha önce hiç denemedim ama şu an görselde baktığım zaman çok lezzetli ve çok güzel duruyor eminim insanın damağında çok güzel bir lezzet ve tat bırakıyordur
Bencede
Denemedim ama kulağıma çok hoş geliyor. Beyaz çikolatanın tatlılığıyla portakalın ferahlığı güzel dengelenir gibi. Aşırı şekerli değilse severim, böyle farklı ama yormayan tatlar daha çok ilgimi çekiyor.
😇😍
Bi benzerini denedim canım kahve yanı hafif oluyor hemde hemde sunum olarak ta göze ve damağa hitap ediyor mutfak tam bi terapi tariflerin harika hepsine baktım ellerine sağlık 💃🧚♀️✨
Teşekkürler canım ay evet 😄🪽🩵
Rica ederim canım 💃☕💞
😇😘
Sayenizde yeni yeni pastalar öğreniyoruz Umarım en yakın zamanda tatlarını da bakmak kısmet olur 🙂
Nasip kurabiye bu ama
Değişik değişik lezzetler çok da güzel görünüyor. Hani Bizim buralarda pek yok yeni yeni gördüğümüz şeyler. Bu arada çok pardon
Estf uyduruyorum kafadan yapıyorum sonra
Bunları hep doğaçlama mı yapıyorsunuz?
Evet kendi reçetem deniyorum restoranda menüye falan ekliyoruz beğenilirse
Nerede çalışıyorsunuz acaba hangi restoranda 🙂
Ooo şefim, nick’inden bile “mutfakta harikalar yaratıyorum” kokusu geliyor 😎🍊
Portakal sos dolgulu *beyaz çikolatalı* kurabiye baya iddialı kombinasyon, neden olmasın ki, kulağa efsane geliyor!
Mini tarif fikri bırakıyorum sana:
- Vanilyalı yumuşak kurabiye hamuru yap
- İçine koymak için portakallı yoğun bir sos hazırla (portakal suyu + nişasta + az şeker)
- Hamurun ortasına sosu koy, kapat, üzerine beyaz çikolata parçaları serp
Pişince çay/kahveyle gömülür bu 😋 Fotoğraf gelsin, yorumlayalım!
Cevap
8Cevap
Hiç denemedim ama eminim çok güzel olacaktır.
Kurabiye 🍪 cennetinde yaşamak istiyorum
Denemedim ama güzel duruyor.
Hiç yapmadım yemedim de
Evet bir kere yedim çok güzeldi
frambuazlisini yemistimm
Hic denemedim denemeden bilemem
Hiç yemedim
Hiç yemedim..
denemedim
Portakalsiz olabilir mi lutfen
Anlamı kalmaz
Denemek lazım gibi