Yeme & İçme 30 bin dolar verseler çay, kahve, su ya da ayrandan hangisinden vazgeçersin? Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çay ilk tercihim paraya bile gerek yok 😊 Sonra kahve ama su yaşam ayran lezzet Güncellemeler5 ay Hay yapay zekana ben 30 mu yazdım? 6 sıfır attım oraya 30 bin dolar verseler çay, kahve, su ya da ayrandan hangisinden vazgeçersin? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Merops Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 639 cevap paylaştı. Ayrandan vazgeçerdim. Severim ama çay ve su benim için günlük denge, onsuz zorlanırım. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Su hayattır. Suyu seçerim 0 2 Yorumla Garip_arzulu 5 ay Soru o değil ama hangisinden vazgeçeceğiniz Yorumla u _-Dream-_ 5 ay Suyu tercih ettiğime göre diğerlerinden vazgeçmiş oluyorum Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 9,9b cevap paylaştı. Çaydan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayrandan vazgeçerdim. Severim ama çay ve su benim için günlük denge, onsuz zorlanırım.
Su hayattır. Suyu seçerim
Soru o değil ama hangisinden vazgeçeceğiniz
Suyu tercih ettiğime göre diğerlerinden vazgeçmiş oluyorum
Çaydan vazgeçerim
çay..
Çaydan
Çay olmasada olur
Ayran
ayran