Sizce ben aç gözlü müyüm?

Arkadaşlar kocam eve adam akıllı market alışverişi yapmıyor. Her gün kahvaltılık yiyoruz. Her gün akşam sabah önüne yumurta koysam neden yumurta yiyoruz demez. Aldığı yumurta peynir zeytin hep kahvaltılık. Ben de sulu yemek seviyorum ama eve hiç yemeklik malzeme almaz. Dışardan istediğim yemeği söylerim karışmaz. Ama eve market alışverişi yapmayı sevmez. Ben de çocuk var küçük hava soğuk çıkamıyorum. Ondan 3 şey isterim birini alır diğerlerini almaz ne kadar çok şey istedin kim alacak der üşeniyorum der. böyle garip bir huyu var adamın. E o her gün sadece karnım doysun gözüyle yemek yediği için ben de canım bir şey çekse bile isteyemem sanki yemeyi içmeyi çok seviyormuşum gibi aç gözlü gibi görünmemek için istemeye söylemeye utanırım. Bu hâl böyle ne olacak sizce. Siz olsanız ne yaparsınız. Üstelik ben emziriyorum canım gerçekten farklı farklı şeyler yemek istiyor. Bizi aç bırakmıyor ama hepte aynı şeyleri alıyor aynı şeyleri yiyoruz. Şükür karnımız doyuyor. Ama ben farklı şeyler yemek istiyorum. Sulu yemek yemek istiyorum. Sizce ben açgözlü müyüm?
Sizce ben aç gözlü müyüm?