Esimin aç gözlu olmasi beni yipratiyor napcam?

Ya bir taraf kendinden fedakar ederken diğer taraf 6 bine krampon 3 bine parfüm avva markalı kıyafetler vsvvs. Diğer tarafda 500 e ayakkabı, 300 tlik parfüm yahu. Her neyse ben kendimden fedakarlik yaptikca bu daha cok istiyor abi, kendi cebimdeki harciklara bile göz diktiğini hissediyorum borsadan 1000 2000 kazanıyorum kendime harçlık onu bile istiyormuş gibi hissediyorum kendi de borsa yapıyor mesela borsa dediğim halka arz işte kendininkini kârını sayıyor benim karımı topluyor sonra ben kızınca senin paranı istemedim ki öylesine topladım diyor ya öylesine toplar mı karları asla paracı değilim sürekli veren biriyim ama yani ben kısıyorum o lüks harcıyor ben anlamadım benim harcamaya hakkım paramın olması hakkım yok mu ben de istediklerim var ben de almak istiyorum ama eşim ve ailesi sürekli vermemi istiyor bence benim altın alıp koymamı yahu eşin karşılar ihtiyaçlarını diyorlar ya ben eşimden bir şey istemiyorum kendimi kendi harçlıklarımla almak istiyorum kimseye muhtaç değilim olmak zorunda da değilim ya ben eşime şunu bunu al diyemem kıyamam en azından kendi param olursa tutumsuzca harcayabilirim siz ne düşünüyorsunuz
Esimin aç gözlu olmasi beni yipratiyor napcam?