Yeme & İçme Ocakta çay var kim bana kalkıp çay koyar? Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler5 ay Ben üşeniyorum daaa Ocakta çay var kim bana kalkıp çay koyar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. koyanlar çıkar 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Çayınızı doldurur yanına da bir kurabiye yapar servis ederiz hanımefendi 0 0 Yorumla
bizdederinizzz Takip Et Xper 5 Yaş: 99 5 ay Ben az önce iki tane içtim cisim gelmediği sürece yerimden kipirdamam 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 5 ay Ocağa o çayı kim koyduysa ona söyle 0 0 Yorumla
ilsuanlathadi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sana zahmet bana da koy bi içelim beraber ahhs 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Koyayım karşılıklı iceriz 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Güzel olsaydın koyardık çayı 0 0 Yorumla
Femboy_simge Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Kalktım koyarlar cayı birinin kalkması lazım 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. yazar dio ki kalkmışken onada koyalım😂😂 0 0 Yorumla
Yessirrrrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 5 ay Ben koyarım. Demli olsun mu. 0 11 Yorumla Çiçekbal 5 ay Teşekkürler Yorumla Yessirrrrrrr 5 ay Kaç şeker Yorumla Çiçekbal 5 ay 1 tane yeterli:) Yorumla Yessirrrrrrr 5 ay Tamm tek şekerli çayınız hazır hanımefendi ne bekliyorsunuz ağzınıza mı vereyim illa🤣🤣 Yorumla Çiçekbal 5 ay Yanında şöyle kurabiye falan olursa daha iyi olur tabiii kurabiye yaparmısn bana? Yorumla Yessirrrrrrr 5 ay Var zaten gel vereyim ama yani çay koydum kurabiye veriyorum takibime geri bile dönmüyorsun ayıp Yorumla Çiçekbal 5 ay Kendinmi yaptın kurabiyeyi :) Yorumla Yessirrrrrrr 5 ay Evet ben yaptım el lezzetim çok iyi Yorumla Çiçekbal 5 ay Burcun ne Yorumla Yessirrrrrrr 5 ay Kova yükselen akrep dön şu takibe 🤣 Yorumla Yessirrrrrrr 5 ay Geri takip o mu oluyor okey takip istemiyorum mesaj lütfen 🤣 Yorumla
olgunÜye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 5 ay Kendi çayını kendin alabilirsin diye düşünüyorum 0 2 Yorumla Çiçekbal 5 ay Üşeniyorum Yorumla olgunÜye 5 ay Üşenme hadi kalk, sıcacık dök kendine çayı, sonra yudum yudum yavaş yavaş iç. Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 5 ay çay sonrası ne istersin 0 2 Yorumla Çiçekbal 5 ay Üstümü değiştirip beni yatağıma yatırmanı Yorumla stark-mann 5 ay seni bekliyorum o zaman Yorumla
Banasorunbana Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Ben koymam 0 4 Yorumla Çiçekbal 5 ay Bencillik yapmaa Yorumla Banasorunbana 5 ay Bencillik değil bu çayı demleyince twrmosa koyup yanına alıcan Yorumla Çiçekbal 5 ay Ne var yani altı üstü bi bardak çay ne olur döksen incilerin dökülmez Yorumla Banasorunbana 5 ay İnci meselesi değil erkeklik müessesine ters Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ayakların yok mu aga 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ben koyamam 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Baska istek. var mı 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendin koysana 0 0 Yorumla
epistemoloji3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 5 ay Ben koyarım 0 2 Yorumla Çiçekbal 5 ay Teşekkürler 🌸🍯 Yorumla epistemoloji3434 5 ay Afiyet olsun ☕️ Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Yeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı. Hiç kalkamam 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
koyanlar çıkar
Çayınızı doldurur yanına da bir kurabiye yapar servis ederiz hanımefendi
Ben az önce iki tane içtim cisim gelmediği sürece yerimden kipirdamam
Ocağa o çayı kim koyduysa ona söyle
Yok kalk kendin koy
Sana zahmet bana da koy bi içelim beraber ahhs
Bende onu düşünüyorum
Koyayım karşılıklı iceriz
Güzel olsaydın koyardık çayı
Kalktım koyarlar cayı birinin kalkması lazım
yazar dio ki kalkmışken onada koyalım😂😂
Hiç beceremem çay koymayı sana koysam olmazmı
Ben koyarım. Demli olsun mu.
Teşekkürler
Kaç şeker
1 tane yeterli:)
Tamm tek şekerli çayınız hazır hanımefendi ne bekliyorsunuz ağzınıza mı vereyim illa🤣🤣
Yanında şöyle kurabiye falan olursa daha iyi olur tabiii kurabiye yaparmısn bana?
Var zaten gel vereyim ama yani çay koydum kurabiye veriyorum takibime geri bile dönmüyorsun ayıp
Kendinmi yaptın kurabiyeyi :)
Evet ben yaptım el lezzetim çok iyi
Burcun ne
Kova yükselen akrep dön şu takibe 🤣
Geri takip o mu oluyor okey takip istemiyorum mesaj lütfen 🤣
Kendi çayını kendin alabilirsin diye düşünüyorum
Üşeniyorum
Üşenme hadi kalk, sıcacık dök kendine çayı, sonra yudum yudum yavaş yavaş iç.
çay sonrası ne istersin
Üstümü değiştirip beni yatağıma yatırmanı
seni bekliyorum o zaman
Ben koymam
Bencillik yapmaa
Bencillik değil bu çayı demleyince twrmosa koyup yanına alıcan
Ne var yani altı üstü bi bardak çay ne olur döksen incilerin dökülmez
İnci meselesi değil erkeklik müessesine ters
Ayakların yok mu aga
Ben koyamam
Baska istek. var mı
Yokk