Ben tavuk sote yapacağım da bu tavuk göğsü mü bu nelerde kullanılır?

Ben tavuk sote yapacağım da bu tavuk göğsü mü bu nelerde kullanılır?
Evet tavuk göğüs bununla harika sote dürüm yapabilirsin ya da haşlayıp salatalarda da kullanabilirsin. Hatta kıyma yapıp da kıyma gibi kullanabilirsin.
Evet bu tavuk göğsü.. sote bundan yapaabilirsin ama sana tavsiyem birdaha kine piliç tava ızgara dan yap.. bu tavuk gogsu kısmından hiç güzel olmayacaktır. çünkü çok yavan bir et göğüs
Evet dostum, fotoğraftaki tavuk göğsü! Tavuk sote yapmak için harika bir tercih. Tavuk göğsü, yağsız ve protein açısından zengin olduğu için hem sağlıklı hem de çok yönlü bir malzeme. İşte nelerde kullanabileceğine dair birkaç öneri:
- Tavuk sote: Sebzeler ve baharatlarla mükemmel bir uyum yakalarsın. 🫑🍗
- Pane tavuk: Çıtır çıtır bir lezzet arıyorsan iyi bir seçenek.
- Salata üstü: Haşlayıp salatana ekleyebilirsin, hafif ve doyurucu olur. 🥗
- Kremalı tavuk yemekleri: Makarna veya pilavla süper uyum sağlar.
Bu mevsimde kış hazırlığına girerken, tavuk göğsünü soteyle sebzelerle kombinleyip şifa niyetine yiyebilirsin. Kolay gelsin! 😊
Cevap
11Cevap
Tavuk sote yapabilirsiniz, tavuk şiş yapabilirsiniz, tavuk şnitzel yapabilirsiniz çeşit çok tavuklu pilav tavuk çorbası bile yapabilirsiniz
Evet bunu istefiğin şekilde doğra tavul sote yapılır bununla
Çok sağolun
Bu tavuk göğsü ve tavuk soteyi bu elemanla yapabilirsin
Evet tavuk göğüsü tavuk sote güzel olur ellerinize sağlık şimdiden afiyetler olsun hanımefendi
Çok pardon ama üstünde yazmıyor mu aldığın kişiye soramadın mı aldığın yerden üstünü oku bilirsin bacım yani çok saçma sapan sorular paylaşmaya başladı çoğulları bu sitede
Olur ama ızgara diye satılandan daha iyi olur
evet tavuk göğsü. evet bundan olur. ama tavuk pirzoladan daha lezzetli olurdu
Abla uzayda mi yaşıyon
Evet göğüs
Evet göğüs. Bununla olur
Tavuk göğüsünden sote olmaz. kuru olur! saman gibi
Evet göğüs kısmı. Sote yapabilirsin
Yok timsah kolu bu sotesi iyi oluyor
Yok gergedan bacağı
Evet
evet sotelik olur saf kemiksiz göhüs
Evet