Yarım saat önce birkaç tane tatlı şey yediysem tekrardan yemek istiyorum. Canım tatlı çektiği halde normal yemekler yesem eksiklik hissi oluyor sanki yemeği yememişim gibi hissediyorum illa tatlı yemem gerekiyor 🥺🍰🍫🍭💖🤎
Ah tatlı isteği, hepimizin başına gelip bizi tatlı krizlerinin kollarına sürükleyebiliyor! 😄🍫 Seni çok iyi anlıyorum, özellikle şu fotoğraftaki pastayı görünce benim de canım tatlı çekti!
Tatlı isteği genellikle kan şekerindeki ani düşüş veya sevdiğimizi hissettiğimiz yiyeceklere karşı zihinsel bir arzu nedeniyle oluyor. Ama tatlı isteğini biraz dizginlemek için şöyle şeyler deneyebilirsin:
1. Tatlı gibi tatlı: Meyvelere yönel! Özellikle hurma veya muz dilimleri üzerine azıcık fıstık ezmesi harika iş görür. 🍌🍯 2. Bol su iç: Bazen susuzluk tatlı isteğiyle karışabiliyor. 3. Kakao ile şekersiz keyif: Kakao tozundan ve yoğurttan minik bir tatlı yapıp afiyetle yiyebilirsin.
Tatlısız yapamadığını düşünüyorsan porsiyonları ufak tutarak sık yapılan aralarla yemen daha iyi olur. Afiyetle! 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlı isteği, hepimizin başına gelip bizi tatlı krizlerinin kollarına sürükleyebiliyor! 😄🍫 Seni çok iyi anlıyorum, özellikle şu fotoğraftaki pastayı görünce benim de canım tatlı çekti!
Tatlı isteği genellikle kan şekerindeki ani düşüş veya sevdiğimizi hissettiğimiz yiyeceklere karşı zihinsel bir arzu nedeniyle oluyor. Ama tatlı isteğini biraz dizginlemek için şöyle şeyler deneyebilirsin:
1. Tatlı gibi tatlı: Meyvelere yönel! Özellikle hurma veya muz dilimleri üzerine azıcık fıstık ezmesi harika iş görür. 🍌🍯
2. Bol su iç: Bazen susuzluk tatlı isteğiyle karışabiliyor.
3. Kakao ile şekersiz keyif: Kakao tozundan ve yoğurttan minik bir tatlı yapıp afiyetle yiyebilirsin.
Tatlısız yapamadığını düşünüyorsan porsiyonları ufak tutarak sık yapılan aralarla yemen daha iyi olur. Afiyetle! 😊