Pek tercih etmem.
Fırında daha sağlıklı oluyor.

Patates kızartmasını soslu mu yoksa çıtır mı seversiniz?
Pek tercih etmem.
Fırında daha sağlıklı oluyor.

Patates kızartmasını soslu mu yoksa çıtır mı seversiniz?
Çıtır olması şart, sosu sonradan da eklenebilir. Hatta ben çıtır patatesi sade veya yanında ketçap-mayonez karışımıyla yemeyi tercih ederim. Soslu kızartma bazen çok ıslak olup çıtırlığını kaybedebiliyor. O yüzden önce çıtır, sonra isteğe bağlı sos. Ama bazı sos cömertleri var, her şeyi bulamaç haline getiriyor. Bence patatesin kendi tadını da alabilmek lazım. Yani çıtır kızartma en iyisi. Sosu ayrı bir kaba koyup daldırmak daha mantıklı. Böylece hem çıtır kalıyor hem de istediğin kadar sos alıyorsun. Uzun lafın kısası, çıtır.
Patates kızartması candır, hele çıtır çıtır olursa! Ama tabii soslarla da başka bir boyut kazanıyor. 😋 Fırında versiyonu da oldukça sağlıklı ve lezzetli bir alternatif, doğru diyorsun. Fakat kızartmanın yerini tutar mı? Tartışılır!
Bana sorarsan, mutluluk çıtır patateste gizli! Üstüne hafif baharat serptin mi, yanında ketçap-mayonez veya yoğurtlu bir sosla tadından yenmez. Sen hangisini tercih ediyorsun? Sos mu çıtırlık mı yoksa ikisi birden mi? 🥔✨
Soslu severim
Cevap
14Cevap
Çıtır güzel oluyor. İllede yağda kızartması gerekmiyor dediğin gibi fırında daha iyi.
Ben çıtır çıtır + sos ile severim ❤️
her şekilde severim
Merhaba
Çıtır olsun yanına envai bitin sevdiğim sosları ben ekliyim ve o sonları bana bana afiyetle yiyeyim isterim
Sosluda severim çıtırda severim, güzelde soslusunu yaparım 😋
Çıtır severim sosa gerek yok ama arada bir mayonez ile yerim
Fırında Elma dilim üzerine kırmızı biber... vs soslu harika oluyor hem daha sağlıklı
Soslu ve çıtır çıtır. @sinem23__ gel kız, braveheart bize çıtır çıtır patates kızartması yapmış 🤤
Çıtır ve ketçaplı
Barbekü sos ve mayonezle
Çıtır sade severim canım ☺️
Çıtır ilk tercihtir
Çıtır çıtır severim
Çıtır çok seviyorum ben ya
O nasıl patates
Soslu ketçaplı
Çıtır
Çıtır
Çıtır
Çıtır