Yeme & İçme Bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bu yaşımda daha yeni öğreniyorum böyle bir meyve olduğunu Bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Evet biliyorum kumkat kabuğuyla beraber yenir ve tadı çok iyidir.❤️ 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 982 cevap paylaştı. Biliyorum ve damak tadıma asla uygun değil. Elinle suyunu sıkıp öyle yiyormuşsun falan filan. Ben çilekten devam. 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Lipika deriz turunçgillerden öylece yeniliyor hafif limon andırır tadı var oldukça faydalı meyve 0 0 Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kumkat ya da ona benzer bir adı var kabuğuyla yeniyor 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı. O ne benim b12 haddini aştı sana ne dediğimi unuttum be eric şimdi hatırladım mfmgmmg 0 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Direk meyvesi jajajaj Küçük mandalina yavrusu gibi oysshh 0 0 Yorumla
anıllarca Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 54% 6 ay Kumkat gariban öğrencilik zamanımda merak edip aldim vitamini kabugunda😅 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kumkuat kabuğu ile yenilen değişik küçük portakal 0 0 Yorumla
YavuzSelimBey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Kumkat değil mi :D Turunçgillerden güzel bir arkadaştır kendisi :) 0 0 Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Kumkat. Portakal ve limonun yabani olanı. Meyve olarak pek tüketilmez ama reçeli güzel olur. 0 0 Yorumla
Karahindibaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 373 cevap paylaştı. Kumkat, tadı bana mandalinayı kabuğuyla yemişim hissiyatı veriyor sadece 0 0 Yorumla
Fırtına_Avcısı Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Ya bunu biliyorum 1 kere yemiştim adını bilmiyorum ama 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kamkat meyvesi bea 0 0 Yorumla
Perperuçkalar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 460 cevap paylaştı. Kumkuat deniliyor galiba 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Küçük portakal sanırım bunlar 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% 6 ay Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. Bilmek istemem 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kumkuat 0 1 Yorumla purplewater75 6 ay Kamkat, yavru portakal bir sürü ismi var. Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biliyorum 👀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet biliyorum kumkat kabuğuyla beraber yenir ve tadı çok iyidir.❤️
Biliyorum ve damak tadıma asla uygun değil. Elinle suyunu sıkıp öyle yiyormuşsun falan filan. Ben çilekten devam.
Lipika deriz turunçgillerden öylece yeniliyor hafif limon andırır tadı var oldukça faydalı meyve
Kumkat ya da ona benzer bir adı var kabuğuyla yeniyor
O ne benim b12 haddini aştı sana ne dediğimi unuttum be eric şimdi hatırladım mfmgmmg
Direk meyvesi jajajaj
Küçük mandalina yavrusu gibi oysshh
Kumkat gariban öğrencilik zamanımda merak edip aldim vitamini kabugunda😅
Kumkuat kabuğu ile yenilen değişik küçük portakal
Kumkat değil mi :D Turunçgillerden güzel bir arkadaştır kendisi :)
Kumkat. Portakal ve limonun yabani olanı. Meyve olarak pek tüketilmez ama reçeli güzel olur.
Kumkat, tadı bana mandalinayı kabuğuyla yemişim hissiyatı veriyor sadece
Ya bunu biliyorum 1 kere yemiştim adını bilmiyorum ama
Hiç yemedim ama görmüştüm
kumkat galiba ama hic yemedim
Kamkat meyvesi bea
Kumkat, çok faydalı
Enerji versin ye
Mini mandalina mi ne bu
Mandalinanın yandan yemişi
Kumkuat deniliyor galiba
Küçük portakal sanırım bunlar
Bilmek istemem
Seni kim fenomen yaptı
Kumkat çok lezzetli ve minnoş bir meyve
limon ya😕
Antalyalilar iyi bilir
Kumkuat
Kamkat, yavru portakal bir sürü ismi var.
Mandalimon
O dovme ne abi
Bilmiyorum
Kamkat çok faydalı ama tadı kötü bence acı
Biliyorum 👀
Çok yeme zehirlenirsin
Kumkat
Kumkuatın diilmi oo
kumkat
İlk defa gördüm
Kumkat
Ne dovmesi o