Diğer Bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Charmelon Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adı ne bu şeyin? Bilen var mı? Güncellemeler1 yıl Vay be Türkler hala etin neye benzediğini unutmamıslar🤣 yine de şahlanıyor aman onbaşının kır atı 🤣🤣🤣🤣 Bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. et bu evet 0 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl Antrikot bu, ızgarada döküm tavada çok güzel oluyor 0 12 Yorumla Charmelon 1 yıl Tebrik ederim. En son ne zaman yedin? Yorumla ÖğretmenHanimKizzzzz 1 yıl Hocam zengin miyiz ahhaha Yorumla Ponce 1 yıl Düzenli olarak yiyorum. Geçen hafta yedim Yorumla Ponce 1 yıl @ÖğretmenHanimKizzzzz my richness is life Yorumla ÖğretmenHanimKizzzzz 1 yıl Afiyet olsun Latife yapıyorum Yorumla Charmelon 1 yıl @ÖğretmenHanimKizzzzz bu zengin galiba. Antrikotu bile tanıyor. Teknik detay da vermiş nasıl pişirilir onu da biliyor. Yorumla Ponce 1 yıl @ÖğretmenHanimKizzzzz teşekkür ederim biliyorum Yorumla ÖğretmenHanimKizzzzz 1 yıl Demi hocam kesinlikle her hafta bir Michel restorant kokusu aliyorum Yorumla Charmelon 1 yıl @ÖğretmenHanimKizzzzz Michel restoranları o kadar da iyi değil aslında. Yorumla Charmelon 1 yıl @ÖğretmenHanimKizzzzz pahalı reklam. Konseptleri iyi sadece Yorumla Ponce 1 yıl Dışardan yemek hem gereksiz hem temizliğinden emin olamıyorsun. Dışarda yediğin yemek parasına çok daha kaliteli yemek yenebilir micheldenn bahsedecek kadar zengin değiliz Yorumla Charmelon 1 yıl Türkiye'de yoktur zaten 🤣 varsa da bir iki tanedir. Apayrı bir şey, efsane işler yapıyorlar ama çok da abartılacak bir şey yok Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl ben aç köpeğim tadını unuttum 0 3 Yorumla Charmelon 1 yıl Her Türk gibi 🤣🤣 Yorumla mngkargo 1 yıl neden ırkçılık yapıyonki Yorumla Charmelon 1 yıl Venezuelalilar da var Yorumla
KaranlığınKızı Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Antrikot. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ettt 0 2 Yorumla Charmelon 1 yıl Emin misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Balık da olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fakir: Et 😅😅😅 0 9 Yorumla Charmelon 1 yıl Eti tanıyorsa fakir değildir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be eti kim tanımaz biftek mi başka şey mi özel adımı onu bilmez Yorumla Charmelon 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Charmelon 1 yıl Fakirler et yazmışlar 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cümlemiz fakir peki nedir Yorumla Charmelon 1 yıl Entrecote Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Way ingilişçe yazmış hemide 😅😅 Yorumla Charmelon 1 yıl Fransızca. İngilizce değil. Kelime de Fransızca kökenli. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cahilin dibiyim😅😅😅 Yorumla
ruyaninpariltisi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl biftek 0 3 Yorumla Charmelon 1 yıl Biftek ne ya Yorumla ruyaninpariltisi 1 yıl antrikot mu Yorumla Charmelon 1 yıl Evet. Biftek de doğru aslında. Ama bu etin adı antrikot. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
et bu evet
Antrikot bu, ızgarada döküm tavada çok güzel oluyor
Tebrik ederim. En son ne zaman yedin?
Hocam zengin miyiz ahhaha
Düzenli olarak yiyorum. Geçen hafta yedim
@ÖğretmenHanimKizzzzz my richness is life
Afiyet olsun Latife yapıyorum
@ÖğretmenHanimKizzzzz bu zengin galiba. Antrikotu bile tanıyor. Teknik detay da vermiş nasıl pişirilir onu da biliyor.
@ÖğretmenHanimKizzzzz teşekkür ederim biliyorum
Demi hocam kesinlikle her hafta bir Michel restorant kokusu aliyorum
@ÖğretmenHanimKizzzzz Michel restoranları o kadar da iyi değil aslında.
@ÖğretmenHanimKizzzzz pahalı reklam. Konseptleri iyi sadece
Dışardan yemek hem gereksiz hem temizliğinden emin olamıyorsun. Dışarda yediğin yemek parasına çok daha kaliteli yemek yenebilir micheldenn bahsedecek kadar zengin değiliz
Türkiye'de yoktur zaten 🤣 varsa da bir iki tanedir. Apayrı bir şey, efsane işler yapıyorlar ama çok da abartılacak bir şey yok
Ben hep kıyma alıyorum wkrjks
🤣🤣🤣
ben aç köpeğim tadını unuttum
Her Türk gibi 🤣🤣
neden ırkçılık yapıyonki
Venezuelalilar da var
antrikot bu ama sevmem pek.
Altıpatlar/Revolver
Antrikot.
Ettt
Emin misin?
Balık da olabilir
Fakir: Et 😅😅😅
Eti tanıyorsa fakir değildir
Yok be eti kim tanımaz biftek mi başka şey mi özel adımı onu bilmez
🤣🤣🤣
Fakirler et yazmışlar 🤣
Cümlemiz fakir peki nedir
Entrecote
Way ingilişçe yazmış hemide 😅😅
Fransızca. İngilizce değil. Kelime de Fransızca kökenli.
Cahilin dibiyim😅😅😅
biftek
Biftek ne ya
antrikot mu
Evet. Biftek de doğru aslında. Ama bu etin adı antrikot.
Biftek
Biftek ne be